L’Araz Naxçivan, rival del FC Barcelona Alusport a les semifinals de la UEFA Futsal Cup

L’Araz Naxçivan, rival del FC Barcelona Alusport a les semifinals de la UEFA Futsal Cup

El rival dels de Marc Carmona és l’equip amfitrió de la Final Four que es disputarà a la ciutat de Bakú, l'Azerbaidjan, a finals d’abril L’altra semifinal la disputaran el Kairat Almaty, vigent campió, i el Dynamo de Moscou

L’Araz Naxçivan serà el rival del FC Barcelona Alusport a les semifinals de la Final Four de la UEFA Futsal Cup. Enguany, la seu serà la ciutat de Bakú a l’Azerbaidjan i es disputarà entre el 24 i el 26 d’abril. Les semifinals es disputaran el dijous 24 i, en el cas del Barça Alusport, disputarà la seva a les 18.00 hores. L’altra semifinal la disputaran el mateix dijous el Kairat Almaty, vigent campió, i el Dynamo de Moscou a les 15.30 hores.

El rival

L’Araz Naxçivan és l’amfitrió d’aquesta edició de la Final Four de la UEFA Futsal Cup. És l’únic dels quatre que no ha guanyat mai aquesta competició. El seu millor resultat va ser un tercer lloc l’any 2010 i tot just és la seva segona classificació per a la Final Four. El seu pas pel Grup D de l’Elite Round va ser superat sense problemes, ja que va guanyar tots tres partits per golejada: 6-3 amb el CF Eindhoven, 5-0 contra el Győri ETO FC i 6-3 contra l’Sporting Clube de Portugal.

El Barça Alusport anirà a totes

Encara amb el record de la final guanyada a Lleida l’any 2012, els blaugranes buscaran el seu segon títol en aquesta competició. Recordem que l’any passat es van quedar a les portes de la final en perdre 4-5 a les semifinals contra el vigent campió, el Kairat Almaty, però van aconseguir el tercer lloc guanyant 4-1 l’Iberia Star de Tblisi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut