Primer entrenament després de la Copa d’Espanya

Primer entrenament després de la Copa d’Espanya

Els blaugranes han fet el primer entrenament al Palau després de la disputa de la Copa d’Espanya

Aquest matí els homes de Marc Carmona s’han exercitat al Palau Blaugrana per primera vegada després de la Copa d’Espanya. Els blaugranes han fet una sessió física al gimnàs combinada amb una part al parquet del Palau. Aquest ha estat el primer entrenament dels culers després de caure eliminats per l’Inter Movistar.

Malgrat que les cares no denotaven l’alegria del triomf, els jugadors ja han canviat de xip pensant en el següent repte que tenen al davant. Diumenge a les 12 h tornaran a disputar un partit de Lliga davant de l’Hospital Llevant Manacor i miraran de vèncer per mantenir la segona plaça a la classificació de l'LNFS.

Gabriel, baixa

El jugador brasiler va arribar tocat a Logronyo i és per això que el tècnic blaugrana va decidir reservar-lo al partit de quarts davant del Ríos Renovables. Gabriel va voler ajudar els seus companys a les semifinals, però va tornar a notar molèsties a la part posterior de la cuixa dreta i només va jugar la primera part. La segona va veure-la des de la banqueta amb gel a la cama i no va tornar a participar en el matx per precaució. A més, el jugador és baixa per una ruptura al múscul semimembranós de la cuixa dreta i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut