Abonament Camp Ple viatja a Valladolid

Abonament Camp Ple viatja a Valladolid

Un soci del FC Barcelona i el seu acompanyant es desplacen amb el primer equip a Valladolid gràcies al programa de premis adreçat als socis amb l’Abonament Camp Ple. Aquest soci ens relata la seva magnífica vivència

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o bé que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 87664, Jordi Muñoz Guzman, ha estat un dels darrers guanyadors del premi del desplaçament amb l’expedició oficial del FC Barcelona. Aquest desplaçament es va fer amb motiu del partit entre el Barça i el Valladolid.

El Jordi, com a guanyador, va pensar que la millor persona que el podia acompanyar a Valladolid era el Joan, un amic de tota la vida i també soci del Barça. Junts van gaudir d’un fantàstic desplaçament, però van veure com el Barça queia contra el Valladolid per 1 gol a 0.  

Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

[[BOTOVERMELL::Bases Legals++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/070/035/original/BASES_LEGALS_CAMP_PLE_13-14.v1381331348.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat, Jordi Muñoz:

Us imagineu viatjar amb el primer equip de futbol del FC Barcelona?

I allotjar-se al mateix hotel que els cracs del Barça?

I veure'ls en directe a camp contrari? Tot totalment de franc? I si et diuen que hi aniràs tu amb un acompanyant?

Segur que és un somni que tot culer ha tingut alguna vegada a la vida.

Doncs el Club sorteja cada setmana que l'equip juga a camp contrari a la Lliga aquest somni entre tots els socis-abonats de l'Estadi que tinguin el carnet Abonament Camp Ple. I jo n'he estat l'últim afortunat.

Tot i que el resultat del partit contra el Valladolid no fou satisfactori (1-0), tot i que l'equip va ser una ombra de si mateix, tot i que no vaig poder celebrar cap gol de Messi, l'experiència va ser genial.

Durant el trajecte amb la jardinera de l'aeroport vaig poder parlar, fer-me fotografies i demanar autògrafs amb tota l'expedició blaugrana.

Els Messi, Xavi, Valdés, Alexis, Neymar, Cesc i companyia els tenia al meu costat, i vaig poder experimentar com es viu un partit amb l'equip fora del Camp Nou.

Us he de confessar una cosa, el tio més simpàtic de tots és el Neymar Sr (el pare de Neymar), és un crac d'home. Se'l veu molt natural, no té cap no per ningú i cuida molt del seu fill. Vaig poder veure amb els meus propis ulls com tenim un Neymar molt protegit pel seu pare, que el segueix allà on va i es preocupa per ell, com tots els pares que volen exercir-ne. Ara cal que nosaltres li fem costat, de debò crec que serà un crac mundial per molts anys, i més després de veure com el tracta el seu pare.

Com podeu veure a les fotos, semblo un més de l'equip!!

Voldria agrair molt al Club aquesta iniciativa, ja que fa que els socis se sentin encara més identificats amb l'equip.

El Barça em va educar a estimar l'esport, i ara he pogut comprovar com, després de 39 anys, encara l'estimo més.

Gràcies, Barça!

Visca el Barça i Visca Catalunya!!!

Jordi Muñoz Guzman

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut