Èxit de les sessions informatives per als socis

Èxit de les sessions informatives per als socis

Uns 2.000 socis han participat en les diferents reunions programades

La campanya informativa per explicar la Proposta del Nou Espai Barça als socis i penyistes ha finalitzat la tercera setmana amb un èxit de participació en les diferents sessions programades, amb gairebé 2.000 socis.

Dijous a la nit es va celebrar la tercera sessió informativa específica a càrrec dels directius Toni Freixa i Javier Bordas, que va reunir 280 socis, i aquest migdia s’ha celebrat la quarta i darrera sessió, amb el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus i els directius Jordi Moix i Josep Ramon Vidal-Abarca, que han estat a disposició dels 135 assistents per donar resposta a les seves preguntes i aclarir tota mena de dubtes.

En total, la xifra de participants en les quatre sessions per a socis és de 1.124, als quals s’han de sumar els socis que han participat en altres reunions per a col·lectius especials, com els socis de la llista d’espera d’abonaments, els socis penyistes, la Mesa d’Assessors de l’OAE, el Casal de l’Avi i l’Agrupació Barça Jugadors.

Un altre dels canals permanents que tenen els socis i sòcies del Club per transmetre opinions i suggeriments o fer preguntes de la Proposta del Nou Espai Barça és l’espai ‘T'Escoltem’, que està integrat al 'microsite' que s’ha creat amb motiu del Referèndum al web del Club.

Des que el 5 de març passat es va iniciar la campanya informativa, ja són més de 25.000 les persones que han conegut de prop la Proposta per mitjà de l’exposició permanent, les exposicions itinerants arreu de Catalunya i les diferents sessions informatives.

[[BOTOVERMELL::Especial++Referèndum::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut