Sessió especial per als abonats al Palau

Sessió especial per als abonats al Palau

La ponència va ser realitzada pels directius Joan Bladé, Eduard Coll i Jordi Moix i l’exjugador de bàsquet Manolo Flores

El nou Palau Blaugrana, una de les noves instal·lacions que preveu la Proposta Nou Espai Barça va ser el principal tema de debat de la sessió informativa amb els abonats del Palau de les quatre seccions professionals del Club, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala, celebrada dilluns al vespre.

L’acte es va celebrar a la sala Auditori 1899 i van efectuar la ponència el directiu de l’Àrea Esportiva i responsable del bàsquet Joan Bladé; el directiu de l’Àrea Esportiva i responsable de l'handbol i vicepresident i secretari de la Fundació FC Barcelona Eduard Coll, i el directiu de l’Àrea Econòmica i responsable de Patrimoni Jordi Moix. L’acte també va comptar amb la col·laboració de l’exjugador de bàsquet Manolo Flores, que va adreçar unes paraules als assistents, recordant la història del Palau Blaugrana en la seva etapa com a jugador i entrenador barcelonista.

Els 120 assistents a la sessió van rebre informació sobre les previsions de construcció del nou pavelló, així com del pavelló annex. El Nou Palau serà un dels més moderns i funcionals d’Europa i complirà amb totes les normatives i exigències de les competicions. Les obres s’executarien de l’estiu del 2017 i fins al 2019 i la capacitat del Nou Palau seria de 10.000 persones, ampliable a 12.000. També hi haurà un Pavelló annex amb capacitat per a 2.000 seients per a entrenaments o partits de menor aforament i una pista de gel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut