Ús massiu del microsite del Referèndum del Nou Espai Barça

Ús massiu del microsite del Referèndum del Nou Espai Barça

Més de 55.000 usuaris únics, més de 160.000 pàgines vistes i 210.000 reproduccions al YouTube

Un dels principals canals que està utilitzant el Club per informar tots els socis i sòcies sobre la Proposta del Nou Espai Barça és el microsite que s’ha desenvolupat específicament per a l’ocasió i que es troba al lloc web oficial.

Des que es va posar en marxa el 5 de març passat, coincidint amb l’inici de la campanya informativa, i amb dades de fins ahir dimarts, s’han comptabilitzat un total de 55.479 visites d’usuaris únics que han vist un total 161.918 pàgines. També s’han comptat un total de 209.995 reproduccions als vídeos del canal YouTube, que es van iniciar el dia 10. Aquestes dades representen una mitjana de 2.641 usuaris únics per dia, 7.710 pàgines vistes per dia i 13.124 visualitzacions també per dia al canal YouTube.

Al microsite s’hi pot trobar tot tipus d’informació detallada relacionada amb la Proposta del Nou Espai Barça; des d’informació dels nous espais, notícies i vídeos, cost i finançament i calendari del projecte, exposicions itinerants i permanent, sessions informatives i molts altres continguts que permeten que els socis estiguin informats en tot moment.

Recordem que dins d’aquest microsite, els socis també poden fer sentir la seva veu a través de l’espai ‘T’Escoltem’ per enviar opinions i suggeriments o fer preguntes sobre la Proposta. Només han d’anar al microsite del Referèndum, clicar l’opció ‘T’Escoltem’ i, després d’introduir la clau de soci i el codi personal, poden deixar un escrit en forma d’opinió, suggeriment o pregunta. El Club recull diàriament totes les opinions dels socis i dóna resposta quan hi ha qualsevol consulta.

[[BOTOVERMELL::Especial++Referèndum::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut