Els blaugranes volen ratificar les bones sensacions

Els blaugranes volen ratificar les bones sensacions

El Barça Alusport jugarà tres partits contra els aragonesos, un de Lliga i dos de Copa del Rei La victòria els permetria consolidar-se a la segona posició

El Barça Alusport juga avui el partit avançat de la jornada 26 de l'LNFS davant l’Umacon Saragossa (Esport3 i Barça TV). Es tracta del primer dels tres partits que disputaran tots dos equips les dues setmanes vinents entre Lliga i Copa del Rei.

Els homes de Marc Carmona estan empatats amb ElPozo Múrcia a la segona posició de la classificació de l'LNFS, però el millor ‘goal-average’ dels murcians els permet estar per davant a la classificació. La intenció dels blaugranes és poder assegurar-se el segon lloc per tenir l’avantatge de camp durant el 'play-off' almenys fins a les semifinals.

El precedent d’enguany

Els aragonesos vénen a Barcelona com a penúltims de la classificació, únicament per davant del Colegios Arenas Gran Canària. Són la tercera pitjor defensa de la competició i el tercer equip que fora de casa ha ficat menys gols. Malgrat aquestes dades, els culers no es refien del rival, perquè recorden en el partit de la primera volta la victòria culer va ser molt soferta i no es va aconseguir fins als minuts finals.

Aquest partit arriba després de la important victòria de l’anterior jornada de l'LNFS, en què els catalans van derrotar l’Hospital Llevant Manacor per 3-4. El partit no va ser brillant per part del Barça Alusport, però es va sumar una important victòria per refer-se de l’eliminació a les semifinals de la Copa d’Espanya de Logronyo.

El retorn de Jordi Torras

La novetat al quadre culer és l’alta del capità Jordi Torras, que retorna a l’equip després de passar-se les últimes setmanes lesionat al genoll esquerre. Torras va caure lesionat de manera fortuïta amb el seu company del Barça Alusport i de la selecció espanyola Fernandao durant la disputa del Campionat d’Europa de Seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut