Avantatges especials per als socis el dia del Referèndum

Avantatges especials per als socis el dia del Referèndum

Els socis tindran un 25% de descompte a l’FCBotiga i en els punts de restauració de l’Estadi

El proper dissabte 5 d'abril, els socis del Barça estan convocats a passar per les urnes per votar la Proposta del Nou Espai Barça. El Club ha plantejat la jornada com una gran festa del barcelonisme, amb diverses actuacions programades fins a primera hora de la tarda, moment en què començarà l’operativa del partit de Lliga contra el Betis, previst a les 18 hores.

Els socis tindran avantatges especials, com un 25% de descompte a l’FCBotiga Megastore (durant tot el dia i presentant el carnet de soci) i també gaudiran del 25% de descompte en tots els punts de restauració de l’Estadi de 9 a 16 hores. Aquells socis no abonats que vulguin assistir al partit tindran un 50% de descompte en la compra de dues entrades en funció de la disponibilitat.

[[BOTOVERMELL::FCB - Betis++Entrades 50% descompte::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1004/session/12453/step1r2::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Activitats de tota mena

Els socis podran viure una jornada en família, participar en alguna de les activitats lúdiques programades, i també visitar gratuïtament l’antiga Masia, el Museu o la pista de gel. Hi haurà actuacions musicals, xocolatada per als nens (de 9.30 a 10.30 h), aperitiu per als més grans (de 12 a 13 h) i botifarrada gratuïta per a tots (de 13 a 15 h). Grans i petits podran fotografiar-se amb les quatre Copes de la Champions o davant d’una taquilla com la dels jugadors a la carpa del vestidor, i fer la reserva per visitar el veritable santuari del primer equip al mes de juny.

Cal recordar que no és necessari portar el carnet de soci per votar (el DNI, el passaport o el carnet de conduir són els documents identificatius vàlids), però sí que caldrà presentar-lo als punts d'acreditació (els accessos 5, 18 i de la zona de votacions) per participar en les activitats de l’esplanada del Camp Nou. A més, cada soci o sòcia podrà portar fins a un màxim de quatre convidats per gaudir de la jornada festiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut