Nou Espai Barça: sessions informatives

Nou Espai Barça: sessions informatives

A partir del 6 de març es revelaran més detalls sobre un dels projectes més ambiciosos de la història del Club

El dia 5 d’abril, coincidint amb el partit entre el Barça i el Betis, els socis del FC Barcelona estan citats a urnes per decidir si volen que el Club segueixi endavant amb el projecte del Nou Espai Barça.

Aquesta data està cridada a fer història: quedarà refermat el fet que els socis són els propietaris del Club i, a més, decidiran el camí que volen emprendre en els propers anys. Donada la importància d’aquesta data, la Junta Directiva posa a disposició tots els recursos possibles per tal que els socis, i també els penyistes disposin de tota la informació possible pel que fa al projecte Nou Espai Barça.

Així doncs, el Barça es desplaçarà al territori amb una sèrie exposicions itinerants, arreu de Catalunya. La mostra comptarà amb una maqueta del projecte, juntament amb diverses explicacions gràfiques del procés de construcció, en el cas que els socis ho aprovessin.

L’exposició comptarà també amb l’assistència d’un directiu que presentarà el projecte a tots els assistents, i donarà resposta a les preguntes, i escoltarà les vostres propostes i suggerències.

Podeu trobar tota la informació referent a les dates, horaris i poblacions de les exposicions fent click a l’enllaç inferior.

[[BOTOVERMELL::Exposició Itinerant++::http://www.fcbarcelona.cat/referendum/les-exposicions/exposicions-itinerants ::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Les penyes catalanes, a l’Auditori

A banda de les exposicions itinerant, les penyes catalanes també estan citades a l’Auditori 1899, dins dels actes informatius del projecte. D’aquesta forma, durant tres divendres a la tarda vindran les penyes, organitzades per federacions territorials.

  • Divendres, 14 de març: Barcelonès Est, Vallès, Osona i Ripollès, Terres de l’Ebre i Tarragona Nord
  • Divendres, 21 de març: Baix Llobregat, Anoia/Alt Penedes i Garraf, Empordà i Catalunya Nord, Girona Sud
  • Divendres, 28 de març: Barcelonès Oest, Maresme, Bages/Berguedà i la Cerdanya, Ponent Nord i Lleida Sud

Aquestes sessions començaran a les 18h de la data indicada. Per a més informació i confirmar assistència, només cal que la penya es posi en contacte amb el president de la seva federació corresponent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut