L’Atlètic de Madrid rival als quarts de la Champions

L’Atlètic de Madrid rival als quarts de la Champions

L’anada es disputarà l’1 d’abril al Camp Nou i la tornada a Madrid el 9 d’abril

L’Atlètic de Madrid serà el rival a quarts de final de la Lliga de Campions. Així ho ha decidit el sorteig que s’ha celebrat avui a Nió. L’equip de Simeone serà l’escull per arribar al proper sorteig de semifinals del dia 11 d’abril.

El partit d’anada es jugarà el proper 1 d’abril al Camp Nou, mentre que el de tornada es jugarà a Madrid el dia 9 d’abril.

Les entrades per al Calderón a partir de dilluns

A partir del dilluns 24 de març a les 10 h, les penyes podreu sol·licitar entrades per al desplaçament a Madrid. Hi ha 522 localitats per a penyes, i es podran realitzar peticions fins al 25 de març a les 19 h.

A partir de la data indicada, hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Partit al Camp Nou

Pel que fa al partit al Camp Nou, les penyes podran fer la seva petició d’entrades fins el dia 25 de març, mitjançant correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. Caldrà indicar el nom i número de penya, nom i telèfon de contacte. Un cop hi hagi la disponiblitat confirmada, el Club contactarà amb les penyes amb l’assignació final d’entrades per a aquest partit.

[[BOTOVERMELL::Formulari++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formquarts2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut