La Penya Barcelonista Indobarça Jakarta va visitar Barcelona

La Penya Barcelonista Indobarça Jakarta va visitar Barcelona

Van desplaçar-se des de Jakarta per presenciar el Clàssic al Bernabéu

La Penya Barcelonista Indobarça Jakarta, que es va convertir en oficial fa unes setmanes, va visitar el Camp Nou dissabte abans del Clàssic. La delegació de la penya va estar encapçalada per la seva tresorera, la Sra. Vira Mutiara Hadits, i altres components de la junta directiva, que van aprofitar la seva estada per visitar el Museu del Barça i emportar-se molts records cap a aquest país del sud-est asiàtic.

Alguns dels integrants de l’expedició, a més, van tenir la gran sort de guanyar el concurs organitzat per un banc local, el premi del qual eren entrades per veure el partit R. Madrid-FC Barcelona al Santiago Bernabéu, així com el viatge fins a Madrid i l’allotjament. D’aquesta manera, aquesta nova penya vinguda de tan lluny va poder gaudir d’un partit molt especial per a tots els culers del món i d’un resultat espectacular.

Indonèsia, un país molt culer

Indonèsia va ser el primer país d’arribar als 5 milions de fans al Facebook del FC Barcelona, i representa la primera comunitat per països dels més de 54,1 milions de fans globals que té la pàgina oficial a la principal xarxa social del món. Així, un 10% dels fans del Barça a Facebook, en què el Club és el líder mundial en l’àmbit esportiu, provenen d’aquest país del sud-est asiàtic. Jakarta, la ciutat on té la seu la Penya Barcelonista Indobarça, és la tercera ciutat del món amb més fans del Barça, després del Caire i Mèxic DF.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut