Cesc Fàbregas: “Sóc al club de la meva vida”

Cesc Fàbregas: “Sóc al club de la meva vida”

“Vaig anar al Camp Nou per primera vegada als nou mesos, m’hi va portar el meu avi”, diu el migcampista del Barça “Marcar a la final de Wembley va ser una alegria molt gran, vam fer un partit espectacular”, reconeix Pedro Rodríguez

En una entrevista concedida a UEFA.com, Cesc Fàbregas i Pedro Rodríguez han parlat de les seves experiències al Barça, dels millors moments i també del que significa per a ell jugar al que consideren “el millor club del món”. El migcampista d’Arenys, que es va formar a la Masia, va marxar a l’Arsenal i va tornar el 2011, comenta: “Sempre he estat seguidor del Barça. Vaig anar al Camp Nou per primer cop amb nou mesos, que m’hi va portar el meu avi”, reconeix Fàbregas, que explica quines són les claus per poder ser jugador del Barça: “Cal compromís, qualitat tècnica, sentit tàctic i mentalitat”.

“De migcampista tinc més responsabilitat”

Fàbregas, a més, ha parlat de quin és el seu rol a l’equip blaugrana. “El meu rol varia depenent de si jugo al mig del camp o a la davantera. Si ho faig al mig, tinc més responsabilitat que si ho faig al davant. Sempre intento donar-ho tot i em considero un migcampista”, explica el ‘4’ del Barça, que aquest 2014 farà 27 anys. “El futbol és la meva vida. He tingut molta sort, sempre he tingut molt bons entrenadors”, reconeix, d’altra banda, Cesc.

Finalment, Fàbregas parla de les possibilitats que tens de guanyar títols si ets jugador del Barça. “Si jugues al Barça tens possibilitats de guanyar-ho tot. Sóc aquí perquè estic al millor equip del món i al club de la meva vida”, explica el blaugrana, que reconeix haver tingut “moments de tot tipus, entre bons i no tan bons”.

“La Champions té molt prestigi”

El doble campió d’Europa amb el Barça Pedro Rodríguez també ha parlat de la competició. El canari, que ha aconseguit la competició el 2009 i el 2011, destaca que la Lliga de Campions “té molt prestigi” i destaca que aquesta temporada, excepte contra l’Ajax, “l’equip ha fet grans partits aquesta temporada i som favorits per guanyar juntament amb el Bayern i altres grans equips”.

Pel que fa a les dues finals disputades amb el Barça, Pedro explica: “A Roma vaig sortir de suplent i jugar la final va ser molt gran, va ser molt intens i un record inesborrable”. “Va ser un escenari magnífic i també per la història del Barça allà. Marcar en aquella final va ser una alegria molt gran, vam fer un partit espectacular”, diu Pedro epl que fa a la final de Wembley.

Pedro també explica en què ha canviat com a jugador des que és a la primera plantilla del Barça: “Sóc millor jugador tàcticament, en força, en velocitat... Aprenc molt de tots els meus companys i de tots els jugadors amb els quals he jugat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut