El Manchester City, eliminat de la FA Cup (1-2)

El Wigan dóna la sorpresa i elimina als quarts de final al rival del Barça a la Champions

El Manchester City ha quedat eliminat de la FA Cup aquest diumenge a la tarda. Ha perdut per 1-2 a l'Etihad Stadium contra el Wigan, que s'ha convertit en la seva bèstia negra en la competició del KO. En la final de la temporada passada el City ja va caure per 0-1 amb el Wigan a Wembley. Enguany s'ha repetit la història als quarts de final.

A remolc

El City ha anat a remolc des del minut 27, en què l'exblaugrana Jordi Gómez ha transformat un penal comès per Demichelis, que no podrà jugar dimecres al Camp Nou per sanció. Manuel Pellegrini ha alineat un onze en què no hi eren cinc jugadors que tenen molts números per sortir d'inici contra el Barça. Són Hart, Kompany, Kolarov, Silva i Fernandinho, tots suplents aquest diumenge. Sí han estat titulars, en canvi, jugadors com Touré, Nasri o Agüero.

El City s'ha acabat de complicar l'eliminatòria en el minut 47, quan Perch ha establert el 0-2. A partir d'aquest moment, el partit ha tingut un sol dominador. Els 'citizen' han atacat una i altra vegada buscant una remuntada que es quedaria a mig camí. Un gol de Nasri des de fora de l'àrea en el minut 68 ha retallat distàncies per al City que, ja amb Silva, Milner i Dzeko al camp, fregaria l'empat amb diverses clares ocasions de Dzeko i Agüero.

El Wigan, però, ha pogut mantenir el seu avantatge i classificar-se per a les semifinals de la FA Cup. Allà es veurà les cares contra l'Arsenal.