Comunicat del FC Barcelona sobre la contractació de Neymar

Comunicat del FC Barcelona sobre la contractació de Neymar

El Club desmenteix categòricament haver traslladat a la Fiscalia la seva disposició a arribar a un acord amb la conformitat d'admetre l'existència de delicte contra la Hisenda Pública

Arran d’algunes informacions difoses en les darreres hores, el FC Barcelona desmenteix categòricament haver traslladat a la Fiscalia la seva disposició a arribar a un acord amb la conformitat d'admetre l'existència de delicte contra la Hisenda Pública, per tancar així la causa judicial oberta per infracció tributària tramitada a l'Audiència Nacional en relació amb la contractació del jugador Neymar.

El dimecres dia 5 de març, la direcció lletrada designada pel FC Barcelona es va presentar davant el Jutjat Central d'Instrucció n. 5 a fi i efecte de comparèixer com a part en la causa, sota representació processal de procurador i direcció lletrada d’advocat, i de designar representant, d'acord amb el requeriment rebut del jutjat.

En ocasió d'aquell acte es va realitzar una visita de presentació protocol·lària a la Fiscalia d'aquella Audiència Nacional als únics efectes de comunicar la condició processal abans descrita i, alhora, fixar posicions jurídiques sota la convicció que el debat jurídic suscitat té el seu marc de solució en l'àmbit administratiu-tributari.

En cap cas la direcció lletrada era portadora de cap mandat de tancament accelerat de la causa ni d'assumpció de la infracció tributària amb rellevància penal, en els termes expressats per les referides informacions periodístiques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut