Hi haurà sorteig per a les entrades de la final de Copa

Hi haurà sorteig per a les entrades de la final de Copa

Aquest dissabte al migdia s’han superat les 13.158 entrades disponibles per als socis

En una mica més de dos dies els socis del FC Barcelona ja han demanat més de les 13.158 entrades disponibles per a aquest col·lectiu per a la final de la Copa del Rei del 16 d’abril a València. Per tant, dimecres que ve a les 10 hores hi haurà un sorteig davant de notari. El termini de petició va començar dijous passat al matí i finalitzarà dilluns a les 19 hores. Aquest dissabte al migdia els socis ja havien demanat 13.162 entrades, agrupades en 5.777 peticions.

El preu de les entrades per a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid a Mestalla és a partir dels 45 euros.

Cal recordar que durant aquest procés els socis interessats han de fer la sol·licitud mitjançant un formulari en línia disponible al lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat). Com és habitual, cada soci pot fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Cal tenir present que per fer la sol·licitud es necessita la clau i el número de soci, que apareix al carnet del 2014. Els socis alevins queden exclosos d’aquest procés.

[[BOTOVERMELL::Formulari d'inscripció++Final de Copa::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfinalcopa2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut