Tot a punt per a un apassionant sorteig dels quarts de la Lliga de Campions

Tot a punt per a un apassionant sorteig dels quarts de la Lliga de Campions

El Barça coneixerà aquest divendres al migdia el seu rival a la següent ronda de la màxima competició continental Els partits dels quarts de final de la Champions League es disputaran l’1 i el 2 d’abril (l’anada) i el 8 i el 9 d’abril (la tornada)

Barça, Bayern de Munic, Borussia Dortmund, Madrid, París Saint-Germain, Manchester United, Chelsea i Atlètic de Madrid entren al bombo dels quarts de final de la Lliga de Campions aquest divendres al migdia (12 hores). Els noms dels protagonistes parlen per si sols i, sens dubte, totes les eliminatòries oferiran partits de luxe. Eren els vuit caps de sèrie del torneig.

Serà un sorteig pur, en el qual tots els equips es poden enfrontar entre ells sense cap mena de restricció. Se celebrarà a la seu de la UEFA a Nyon (Suïssa). El vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director esportiu Andoni Zubizarreta seran els representants barcelonistes.

En aquesta ocasió, només quedaran definits els aparellaments dels quarts de final. Posteriorment, amb els quatre vencedors, se’n farà un altre el dia 11 d’abril per conèixer les semifinals.

Els partits dels quarts de final de la Champions League es disputaran l’1 i el 2 d’abril (l’anada) i el 8 i el 9 d’abril (la tornada).

És la setena temporada consecutiva que el Barça és present en aquesta fase, més que cap altre club classificat. En la ronda de quarts de la màxima competició continental acumula un balanç de 13 triomfs i 2 desfetes en tota la història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut