Les entrades per a la tornada al Vicente Calderón, a partir del 24 de març

Les entrades per a la tornada al Vicente Calderón, a partir del 24 de març

El FC Barcelona disposarà de 3.071 entrades per a aquest partit, a repartir entre socis (2.088), penyes (522) i compromisos esportius, institucionals i patrocinadors (461)

Des del dilluns 24 de març, a partir de les 10 hores, i fins al dimarts 25, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça amb l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (9 d’abril, 20.45 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà seguir-lo per mitjà d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

3.071 entrades disponibles

El FC Barcelona disposarà de 3.071 entrades per a aquest partit, que es jugarà el 9 d’abril, amb un preu a partir de 60 euros. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (2.088) i les penyes (522), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (461).

Sorteig el dia 26 de març

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dimecres 26 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia el Club farà el cobrament de les entrades i ho comunicarà als afortunats.

Els pròxims dies, una vegada es tanqui el pla de viatge del primer equip i es coneguin preus de vols i autocars, FCBViatges oferirà més informació sobre el viatge a Madrid per als seguidors culers.

 

[[BOTOVERMELL::SOL·LICITA ++ENTRADES::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formquarts2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut