Entrades a meitat de preu per al Barça-Betis

Entrades a meitat de preu per al Barça-Betis

El Club ofereix descomptes de fins al 50% per als socis no abonats en un màxim de dues entrades per soci El partit coincideix amb el dia del referèndum. Es podrà votar de 9 a 21 hores a l'esplanada de l'Estadi

Hi haurà entrades a meitat de preu per al Barça-Betis del dissabte 5 d’abril. A partir del d’aquest dilluns 24 de març, el Club oferirà descomptes de fins al 50% per als socis no abonats en un màxim de dues entrades per soci. Els socis abonats tenen el descompte habitual en partits, que és del 20%.

Les entrades, restringides a determinades localitats de l’Estadi, es poden adquirir a través del web del Club, Ticketmaster i també a les Taquilles del Camp Nou, en una promoció que està subjecta a la disponibilitat d’entrades i que serà vàlida fins a esgotar existències.

El Barça-Betis serà l’últim matx al Camp Nou abans de la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid i, un cop jugat, després ja només quedaran tres compromisos més de Lliga a l’Estadi.

Cal recordar que el Barça-Betis corresponent a la 32a jornada de Lliga coincidirà amb la consulta sobre la Proposta del Nou Espai Barça. En aquest cas, el referèndum tindrà lloc de 9 a 21 hores a l’esplanada de l’Estadi.

[[BOTOVERMELL::Iniciar Compra++Barça - Betis::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1004/session/12453/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=pastilla-noticia-ca&utm_campaign=fulf32-bet::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut