El Barça ha marcat 2.002 gols com a visitant a la Lliga

El Barça ha marcat 2.002 gols com a visitant a la Lliga

Les dianes d’aquest diumenge d’Iniesta i Messi al Bernabéu han permès al FC Barcelona superar la barrera dels 2.000 gols marcats en camp contrari a la Lliga A més, el d’Andrés Iniesta és el seu gol número 50 amb el primer equip

El d’aquest diumenge al Santiago Bernabéu era el partit número 2.639 del FC Barcelona a la Lliga. Un Clàssic que serà recordat, entre d’altres, perquè el Barça ha superat els 2.000 gols marcats en camp contrari a la competició de la regularitat. Al llarg de la història de la Lliga, els blaugranes acumulen un total de 5.547 gols a favor, 3.545 dels quals marcats com a local i els 2.002 restants, com a visitant.

Unes xifres espectaculars que han permès al Barça guanyar 22 títols de Lliga, des de l’aconseguida la temporada 1928/29 fins a la del curs passat, la històrica Lliga dels 100 punts. Leo Messi, l’home rècord del Barça, ha estat l’autor dels gols número 2.000, 2.001 i 2.002, un hat-trick que li ha permès superar Hugo Sánchez com a segon màxim golejador de la història de la Lliga.

Iniesta, 50 amb el primer equip

Per al primer golejador del Barça aquest diumenge al Bernabéu, el Clàssic també serà especial. Andrés Iniesta, que va arribar a l’entitat blaugrana quan només tenia 12 anys, ha marcat el seu gol número 50 amb el primer equip. El migcampista manxec va debutar oficialment amb el primer equip l’octubre del 2002 a Bruges i des d’aleshores s’ha convertit en un dels millors futbolistes del planeta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut