Valdés es lesiona el lligament encreuat del genoll dret

Valdés es lesiona el lligament encreuat del genoll dret

Les proves realitzades han confirmat que el jugador té un trencament al lligament encreuat anterior del genoll dret que requerirà tractament quirúrgic

Víctor Valdés ha tingut un trencament al lligament encreuat anterior del genoll dret. El porter del Barça s’ha lesionat durant el transcurs del partit contra el Celta i ha estat traslladat a un centre hospitalari per fer-li més proves que han confirmat l’abast de la lesió. El jugador serà sotmès a tractament quirúrgic.

El porter del Barça s’ha lesionat en el minut 22 després d’aturar en dos temps una falta treta per Augusto. El porter del Barça ha caigut malament i ràpidament ha demanat l’atenció dels metges de l’equip. Ha estat substituït dos minuts més tard per Pinto i mentre marxava en llitera ha rebut els ànims del públic de l’Estadi, que ha corejat el seu nom.

No és la primera lesió de Víctor Valdés aquesta temporada, ja que al mes de novembre, amb la selecció espanyola, va tenir una ruptura miotendinosa proximal al bessó intern de la cama dreta. Una lesió que el va deixar fora de l’equip durant vuit partits, els últims del 2013. Va tornar a jugar en el primer partit de l’any, davant l’Elx al Camp Nou.

D’altra banda, Andrés Iniesta no ha jugat la segona part per unes molèsties a la cuixa esquerra. El jugador ha estat substituït en el descans per Sergi Roberto.

Pinto, decisiu

L’actuació de Pinto damunt el terreny de joc ha estat destacada i decisiva, amb intervencions providencials que han permès que el Barça acabés el partit amb la porteria a zero. En el minut 52 ha fet una doble aturada, en què ha reaccionat ràpidament després de dues rematades del Celta. I en l’últim quart d’hora ha saltat l’alarma a l’Estadi quan en el 76 una jugada desafortunada ha acabat amb Pinto colpejant-se contra el pal. Sortosament s’ha recuperat i encara hi ha hagut temps perquè fes una gran aturada davant una rematada de Bermejo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut