Els guanyadors de concurs de Catalunya Turisme gaudeixen del 'Camp Nou Experience'

Els guanyadors de concurs de Catalunya Turisme gaudeixen del 'Camp Nou Experience'

Dídac Lee, directiu del Club, va rebre els guanyadors i va comentar que "és impressionant veure què suposa el Barça en un país tan llunyà com la Xina"

Tot i que van assistir al partit de la Lliga contra Celta de Vigo, els quatre aficionats que van guanyar el concurs de Catalunya Turisme es van emocionar un cop van fer el 'Camp Nou Experience' i després d'haver conegut diferents escenaris dins del museu i del camp. "És un somni fet realitat. Mai hagués pogut imaginar viure tot això en primera persona", va comentar Xinxiao, un dels guanyadors del concurs de Catalunya Turisme. Shutong, per la seva banda, va plorar en besar a la gespa on somiava poder estar des de feia molts anys.

Els aficionats xinesos no van desaprofitar l'ocasió per prendre instantànies d'un moment inoblidable per a ells, ja que viuen a més de 10.000 quilòmetres de Barcelona i no saben quan podran tornar. "No sé quan, però tornaré segur", va comentar Shutong. Dídac Lee, directiu del Barça i responsable de les noves tecnologies, va saludar i va donar la benvinguda als aficionats xinesos. "És impressionant veure què suposa el Barça en un país tan llunyà com la Xina".

Lee, per la seva banda, va comentar que el Barça "vol estar a prop dels simpatitzants xinesos a través del món digital. Quan veus l'estima d'altres països cap al club és molt gratificant", ha comentat el directiu blaugrana, que ha afegit que "el Barça és un dels millors ambaixadors de Catalunya".

Després de tres dies coneixent diferents llocs a la ciutat de Barcelona i el Barça, els concursants xinesos segueixen avui la seva ruta per Catalunya i visitaran llocs com la Costa Brava, Figueres, Platja d'Aro i la Catalunya Central.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut