Alves: “Estem confiats, però sabem que tot costa”

Alves: “Estem confiats, però sabem que tot costa”

El jugador blaugrana considera que l’equip “mai ha perdut la intensitat però els rivals també juguen”

Dani Alves ha recordat després de la victòria clau contra l’Espanyol que històricament sempre els ha costat guanyar a l’estadi de Cornellà-El Prat. “Costa guanyar per mèrit del contrari. Et pressiona molt i posen intensitat en el joc. Sabíem que ens costaria”. Tot i així, ha destacat la bona actuació que han tingut: “Hem fet una gran primera part. Hem marxat al descans amb l’empat perquè no estàvem fins de cara a gol. Ho hem donat tot”.

El brasiler també ha parlat de com ha canviat la situació de l’equip a la Lliga en l’última setmana. “Estem bé i confiats, però sabem que tot costa. Aquest equip està disposat a lluitar fins al final”. “L’equip mai ha perdut la intensitat però els rivals també juguen, es juguen la vida a la competició i tot costa molt. El Barça no sempre es passejarà. És una lluita contínua per guanyar, i a vegades es pot i altres, no”, ha comentat Alves.

Sergio:

“Ha estat un derbi molt intens en què els dos equips han tingut moltes ocasions”.

“És una victòria important perquè ens manté en la lluita per la Lliga quan cada cop queden menys jornades”.

“Hem donat la volta a la Lliga. L’equip s’ha refet. Estàvem en una situació difícil fa dues setmanes, i ara estem molt millor”.

Mascherano:

"És un derbi, l'Espanyol sempre t'obliga a jugar al màxim. Crec que ho hem jugat bé i ara haurem de guanyar tots els partits."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut