RCD Espanyol - FC Barcelona: Per tu, Víctor

RCD Espanyol - FC Barcelona: Per tu, Víctor

16 hores, Canal+ Liga i GolT: Sense el seu porter, lesionat, el Barça disputa a Cornellà un derbi clau per a la Lliga

El derbi d’aquesta tarda tindrà múltiples al·licients i una baixa destacada: Víctor Valdés. El porter es va lesionar de gravetat dimecres contra el Celta i es perdrà el que resta de temporada. Per tant, no hi ha dubte que l’actuació dels blaugranes avui a Cornellà-El Prat tindrà una dedicatòria especial: serà per al seu guardià, el número ‘1’.

Per tant, en absència de Valdés el Barça buscarà ampliar la ratxa de tres victòries a la Lliga que l’ha tornat a fer dependre d’ell mateix per conquerir el títol. Ara és segon a un punt del líder Atlètic de Madrid i amb dos punts més que el tercer, el Madrid. I és que el triomf blaugrana al Bernabéu de la setmana passada va suposar un autèntic cop d’efecte al campionat.

L’hora de Pinto

Així, arriba una nova oportunitat per a José Manuel Pinto a la porteria. El gadità, que sempre ha complert quan se l’ha requerit, és un dels 18 convocats pel cos tècnic. Torna a la llista Xavi, i les absències culers seran -a més de Valdés- Song, Montoya, Afellay, Puyol, Dos Santos i Cuenca.

L’Espanyol, per la seva banda, es presenta al derbi sense cap tipus d’urgència. La victòria en la jornada anterior a Màlaga el col·loca amb 40 punts a falta de vuit partits, molt a prop dels 42 que en teoria marquen la permanència. El migcampista David López és el principal dubte per a Javier Aguirre avui a Cornellà, on els periquitos encara no han guanyat el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut