“L’equip ha madurat”

“L’equip ha madurat”

El Barça B va superar el Numància (3-0) i ja encadena sis partits consecutius sense perdre L’equip segueix en places d’ascens i confirma l’excel·lent estat de forma en què es troba

El Barça B es consolida a la part alta de la classificació de Segona A després de la victòria de diumenge (3-0) davant el Numància al Mini. El filial, tot i un inici complicat, va demostrar que té capacitat de reacció i va acabar sumant tres punts que l’apropen a la salvació matemàtica, primer objectiu de la temporada.

Inici complicat

Eusebio va admetre la dificultat del partit: “Ens ha costat, però ja coneixíem el Numància, un equip que només havia perdut dos partits fora de casa”. “El Numància proposa tenir-te al teu camp amb una pressió molt intensa avançant molt la línia defensiva”, va afegir el tècnic del filial.

Situació tranquil·la a la taula

L’equip és ara mateix sisè amb nou punts de marge sobre el descens, fet que Eusebio valora molt positivament: “Aquesta situació ens dóna tranquil·litat i ens fa mirar amunt, però tampoc direm que el primer objectiu està aconseguit”.

“La victòria és molt important, és una Lliga en què tothom pressiona molt, és molt igualada. Aquest partit era important per això, per distanciar-nos una mica més i ser més a prop de l’objectiu”, ha afegit.

Consolidació de Masip

Pel que fa a la figura de Jordi Masip, Eusebio està molt satisfet amb el seu porter: “Ha aconseguit el seu millor punt de rendiment i ha tingut continuïtat”. El mateix Masip també es mostra content de la seva situació i amb la de l’equip: “Tenim confiança, les dinàmiques són molt importants. Defensivament estem molt forts jugui qui jugui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut