Carmona: “És un partit clau per quedar segons a la Lliga”

Carmona: “És un partit clau per quedar segons a la Lliga”

Els blaugranes van empatar a 2 al Palau, però a la Copa d’Espanya van vèncer clarament per 7-1

Últim partit de Lliga fora del Palau Blaugrana abans del play-off. Marc Carmona i Gabriel han parlat amb els mitjans de comunicació abans de l’inici de l’entrenament per preparar la 28a jornada de l'LNFS amb el Ríos Renovables.

L’objectiu que té l’equip ara és clar. Aconseguir la segona plaça del campionat, que es podria solucionar pel ‘goal-average’. “Tenim la sensació que serà un partit clau per quedar segons a la Lliga”, ha declarat Marc Carmona. “Tenim la sensació que és un partit clau, que si guanyem tindrem moltes més possibilitats de poder quedar segons, i si no realment serà molt difícil. L’important demà és guanyar, i viatgem amb aquesta intenció”, ha afegit el tècnic. I, en la mateixa línia, el segovià Lin ha compartit l’opinió del seu entrenador: “El partit serà clau per aconseguir el nostre objectiu, que és quedar segons, i lluitarem per això, evidentment”.

El ‘goal-average’

La diferència de gols també és bàsica. Els dos protagonistes ho han ressaltat a les seves intervencions. “El ‘goal-average’ no depèn de cap dels dos, però l’última jornada podran jugar sabent els gols que necessiten per poder quedar segons. Tenen un lleuger avantatge. Crec que el partit de demà no és per plantejar-nos poder augmentar gaire aquesta diferència de gols”, ha comentat el preparador culer. Lin també és conscient de la importància de fer el màxim nombre de gols possible: “Mirem en cada partit, a banda de guanyar, ampliar la nostra diferència de gols, però ElPozo també està en la mateixa línia i estem tots dos equips lluitant per la segona posició, que serà molt important per tenir a favor el factor pista”.

El rival

L’equip navarrès ha estat sempre molt difícil de vèncer els darrers anys. En Lliga van aconseguir un valuós empat a dos, però a la Copa d’Espanya els blaugranes els van derrotar fàcilment amb una gran actuació de Wilde, que va fer quatre gols. Tot i així, Lin no se’n refia: “El seu punt fort és la defensa, que és una mica diferent de la d’altres equips. També l’atreviment que tenen en atac, on tenen jugadors de molta qualitat. No ens en podem refiar i haurem de fer-ho tan bé com a la Copa d’Espanya”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut