Eusebio: “Volem aspirar al màxim possible”

Eusebio: “Volem aspirar al màxim possible”

El filial ha fet la penúltima sessió d’entrenament abans de la de dissabte al matí i de viatjar a Jaén, on jugarà diumenge a les 17 hores Eusebio Sacristán confia a seguir en el nivell de confiança i de joc de l’equip en els últims partits

El Barça B segueix preparant el partit de diumenge, en què s’enfrontarà al Jaén (17 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) al Nuevo Estadio de la Victoria. L’equip blaugrana encadena ja sis partits consecutius sense perdre i ens els últims cinc no ha encaixat cap gol.

“El Jaén et crea moltes ocasions de gol”

En el partit de la primera volta el Jaén va superar el filial blaugrana, com reconeixia el mateix Eusebio Sacristán aquest divendres atenent els mitjans de comunicació: “Aquí, a casa, ens van guanyar bé, tot i que ara no està en el seu millor moment pel que fa als resultats”. A més, és un rival que té bon tracte per la pilota: “Juguen bé a futbol i et creen moltes ocasions de gol”, ha afegit Eusebio.

Tot i això, Eusebio confia en el seu equip: “Estem molt bé a nivell de confiança i de joc, tot i que respectem els rivals”. “Demano a l’equip el mateix que estem fent fins ara; encara ens falten alguns punts per aconseguir la permanència però volem aspirar al màxim possible i sé que podem”, ha conclòs el de La Seca.

Patric està disponible

La convocatòria per al partit contra el Jaén serà demà, després de l’últim entrament de l’equip abans de viatjar dissabte a la tarda cap a terres andaluses, tot i que l’entrenador del filial ha avançat que Patric Gabarrón ja està disponible després de l’esquinç al turmell que arrossegava i que li va fer perdre’s els últims dos partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut