Cap de setmana de Lliga i tornejos

Cap de setmana de Lliga i tornejos

10 victòries i només una derrota en els partits de Lliga jugats aquest cap de setmana pels equips de futbol formatiu L’infantil B va guanyar la Santander Cup a Alemanya, mentre que el Cadet A va quedar tercer al Memorial Luis Aragonés a Alcobendas

F. PRIVADA HERMES A 3–1 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Quarta derrota de la temporada per al Juvenil B, que va caure al camp de la Fundació Privada Hermes. Els locals es van avançar al minut 13, però els blaugranes van aconseguir empatar al límit del descans amb un gol obra d’Alexis Yves Meva. El desenllaç del partit, però no va acabar bé per als de Garcia Pimienta, que van encaixar el segon gol al minut 84 i el tercer ja a les acaballes del partit. A falta de cinc jornades, el Juvenil B és segon a sis punts del Lleida Esportiu, que també va punxar aquest cap de setmana empatant amb el Rubí.

CADET A. TORNEIG  CHAMPIONS 2014 MEMORIAL LUIS ARAGONÉS

Tercera posició del Cadet A en el torneig disputat a Alcobendas. Els blaugranes van jugar el primer partit contra la Reial Societat i van empatar a 0. El segon partit va ser un Clàssic, contra el Reial Madrid, i el resultat va ser d’empat a 2. A les semifinals, el Cadet A es va enfrontar al Milan. Els italians van començar avançant-se al marcador, però Oriol Busquets va marcar el gol de l’empat a l’inici de la segona meitat. El temps reglamentari va acabar en empat, i el partit es va decidir als penals, i els blaugranes van acabar caient per 4-5. En el partit pel tercer i el quart lloc el Cadet A es va tornar a enfrontar al Reial Madrid. Al descans es va arribar amb el resultat d’empat a 0, però a la segona meitat dos gols de Javi Ruiz van donar la victòria als blaugranes. La final entre el Milan i l’Atlètic de Madrid es va decantar pel bàndol matalasser.

INFANTIL B. SANTANDER CUP BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH

L’Infantil B es va proclamar campió del torneig disputat en terres alemanyes. Els blaugranes van començar la conquesta del títol derrotant l’Stuttgart per 3-1. El segon partit va ser contra el Kapellen-Erft i el resultat va ser d’1-0 a favor dels blaugranes. En el tercer partit l’Infantil B va guanyar el Besiktas per 2-0, i en l’últim partit de la fase prèvia el Barça va derrotar l’Hamburg per 1-0. A les semifinals el Barça va derrotar el PSV per 1-0, i a la final es va trobar amb l’Sttugart. Després d’un gran partit, els blaugranes van superar el conjunt alemany per 4-0 i es van proclamar campions del torneig.

ALEVÍ A 12–0 GIMNÀSTIC. LLIGA PREFERENT

Exhibició golejadora de l’Aleví A, que es queda a un pas del títol. Els blaugranes van superar clarament el Gimnàstic Manresa. Pablo Moreno va marcar quatre gols i es va convertir en el protagonista del partit. La resta de golejadors van ser Antonio Roca, que en va fer dos, Ricard Cartaña, Roberto Navarro, Fodé Fofana, Moriba Kourouma i José Martínez. L’Aleví A suma 26 victòries en 26 partits, 78 punts i avantatja amb 9 punts el seu principal competidor, el Cornellà, quan només falten quatre jornades.

ALEVÍ C 3–1 MARIANAO POBLET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria important de l’Aleví C, que s’apropa una mica més al títol de Lliga. El partit no va començar gaire bé per als interessos blaugrana. I és que els visitants es van avançar al marcador al minuts 5. Els blaugranes van reaccionar i Marc Pelaz va igualar el marcador abans d’arribar al minut 10. Amb l’empat a 1 es va arribar al descans. El Barça estava disposant de les millors ocasions, però no s’estava trobant amb el premi del gol. A la segona part Eric Vega va desencallar el marcador amb un extraordinari llançament de falta, i ja a les acaballes Xavi Simons, de penal, va fer el gol de la tranquil·litat.

PRAT A 3–7 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Festival de gols en el partit que va enfrontar el Prat contra l’Aleví D. El partit va començar bé per als interessos blaugrana, ja que Pau Servat va marcar el 0-1 als primers instants, però els locals només van trigar un minut a empatar-lo. Primer Gabriel Martínez i després Xavier Pérez van tornar a donar avantatge a l’Aleví D, i malgrat que el Prat va aconseguir reduir diferències, dos gols més de Gabriel Martínez, un altre de Xavier Pérez i un de Fasika Samuelson van deixar el matx sentenciat per al bàndol blaugrana. A la recta final el Prat només va poder fer el tercer, però el marcador ja no es va tornar a moure.

BENJAMÍ A 8–0 NATACIÓ TERRASSA. LLIGA PREFERENT

El campió no afluixa. Després de proclamar-se campió de Lliga la setmana passada, els blaugranes no van tenir pietat del cuer de la classificació i van derrotar el Natació Terrassa de forma clara. La igualtat només es va mantenir durant el primer quart d’hora i a partir de llavors van començar a arribar els gols dels culers. Pau Segarra i Aleix Garrido van ser els màxims golejadors amb dos gols cadascun, i Iker Merino, Pablo López, Álvaro Millán i Antonio Caravaca van arrodonir la golejada.

SANTBOIÀ 0–4 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf de prestigi del Benjamí C al Municipal Joan Baptista Milà. Els blaugranes van sortir molt concentrats al partit, i quan només s’havia jugat un minut Iker Bravo va avançar el Benjamí C. Els locals van quedar molt tocats després del gol, i Izan Sánchez ho va aprofitar per fer el segon gol abans d’arribar al minut 10. Amb el marcador a favor els blaugranes es van sentir més còmodes, van començar a dominar la possessió de la pilota, i Pau Ortega va fer el tercer gol. Amb el partit ja decidit, una altra vegada Izan Sánchez va fer el quart i definitiu, el segon en el seu compte particular.

BENJAMÍ D 9–1 F. PRIVADA HERMES. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Còmoda victòria del Benjamí D contra el cuer de la classificació. La igualtat al marcador va durar poc més de 15 minuts, que és el temps que va trigar Jaume Jove a marcar el primer gol del partit. Amb el marcador a favor tot va ser més senzill, i els blaugranes van marcar quatre gols de forma pràcticament consecutiva, obra d’Iker Blázquez, Iker Sánchez i un doblet d’Izan Sarmiento. Els visitants van reduir distàncies, però tres gols més d’Iker Blázquez i un altre d’Iker Bravo van arrodonir la golejada.

SANT JUST DESVERN 1–4 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria important del Prebenjamí, que cada jornada que passa té el campionat de Lliga més a prop. Els locals van començar avançant-se al marcador, però el Prebenjamí va reaccionar ràpidament i els gols de Dereck Lope i Marc Guiu van capgirar-lo immediatament. Els blaugranes van començar a dominar la possessió, a tocar i tocar, i a buscar la porteria contrària, fins que Héctor Fort va aconseguir superar la defensa local i fer l’1-3. Poc després Jan Quiles va fer el quart gol i va tancar el partit.

TRANSPORTES ALCAINE 1–4 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

El Femení B va deixar el partit sentenciat al descans gràcies a una excel·lent primera meitat. Les blaugranes van sortir molt concentrades i al minut 14 Andrea Sánchez va transformar un penal que es va convertir en el 0-1. Només dos minuts després Marina Gama va marcar després d’un bon llançament de falta, i abans d’arribar al descans Carla Armengol i Carla Puiggròs van deixar el partit vist per a sentència en una gran primera part del Femení B. A la represa les blaugranes van seguir tenint la pilota, però el ritme del joc va baixar molt i les barcelonistes no van mostrar l’espurna de la primera meitat, cosa que l’equip local va aprofitar per fer el gol de l’honor.

PUBILLA CASAS 0–8 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Femení Juvenil-Cadet ha completat tota una volta sense encaixar cap gol. Les blaugranes n’han encaixat tres en tota la temporada, i dos van ser en el matx contra el Pubilla Casas disputat a la primera volta a la Ciutat Esportiva. Les golejadores del partit van ser Aitana Bonmatí (2), Laia Castilla, Marina Ramos, Abril Moreno, Paula Fernández, Carla Armengol i Elena Benítez. A falta de sis jornades, el Barça suma 72 punts i podria ser campió les properes setmanes.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 12–2 MERCANTIL. LLIGA C. PRIMERA DIVISIÓ

Les noies de l’Infantil-Aleví segueixen imparables en aquest inici de la Lliga Complementària. Després de guanyar amb solvència el campionat de Lliga i de derrotar l’Espanyol en la primera jornada d’aquesta nova Lliga, aquest cop la victòria va ser de 12-2 contra el Mercantil. Les visitants van començar millor el partit i es van avançar al minut 8. Les blaugranes van reaccionar ràpidament i abans del quart d’hora un doblet d’Ainhoa Marín havia capgirat el marcador. Amb l’electrònic a favor les blaugranes es van sentir més còmodes i van començar a arribar els gols, dos més d’Ainhoa Marín, quatre de Clàudia Pina i un de Candela Andújar, Mariona Segalès, Carla Aceituno i Mireia Carrasco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut