El Barça busca el 2-0 davant el Galatasaray

El Barça busca el 2-0 davant el Galatasaray

El partit es jugarà a les 21.00 hores al Palau Blaugrana Pascual compta amb els 14 jugadors de la seva plantilla Arroyo, base del conjunt turc, baixa per al segon enfrontament

El FC Barcelona busca aquesta nit (21.00 hores / Esport3 i Canal Plus Deportes) encarrilar l’eliminatòria dels quarts de final de l’Eurolliga davant el Galatasaray. Els turcs ja van demostrar que no són un equip fàcil i van saber mantenir el nivell durant tota la primera part del primer duel de dimarts. A la represa, però, el bon joc blaugrana i la lesió d’Arroyo (al darrer minut del primer temps) van marcar el matx.

Com arriba el FC Barcelona

El Barça arriba bé al segon partit. Amb tots els jugadors a la disposició de Xavi Pascual, inclòs Navarro, que arrossegava alguna petita molèstia als isquiotibials, els blaugranes busquen situar el 2-0 en el global de l’eliminatòria. Seria un pas important per viatjar a Istanbul amb certa tranquil·litat, sent conscients que allà l’ambient serà, si més no, complex.

L’engranatge de l’equip va funcionar prou bé i les peces que va moure Pascual al llarg del matx, també. I és que del primer al darrer dels onze jugadors que hi van intervenir, el bloc va ser el que més beneficiat en va sortir. Pullen, actuant de microones revulsiu, Sada aportant consistència en defensa i en rebot, Dorsey i la seva intimidació, així com tants d’altres, fins a onze homes que van jugar a un notable nivell per acabar oferint un bon espectacle als més de 5.000 espectadors que es van donar cita dimarts al Palau Blaugrana.

El rival

El Galatasaray presenta la pitjor baixa que pot tenir, la del seu home franquícia, la del seu líder –sobretot pel que genera, no tant pel que anota–, el base porto-riqueny Carlos Arroyo. Fins al moment de la seva lesió, dimarts al Palau, el director d’orquestra del Galatasaray portava 14 punts en 16 minuts jugats. Era clar, doncs, que havia estat un factor important per mantenir viu l’esperit del seu equip, però també és cert que, quan ell va caure lesionat, el Barça ja havia superat el mal inici (0-9) i havia trobat la tecla per anar creixent en el marcador (33-34).

Amb la baixa d’Arroyo –confirmada ahir per l’Eurolliga–, potser Erceg serà l’encarregat d’assumir la responsabilitat ofensiva. Ell, el vetarà Domercant o Macvan podrien ser els principals malsons d’un bon equip, que, si bé és cert que ha perdut un tros de jugador, encara té arguments per continuar generant problemes aquesta nit al Palau. El conjunt otomà vol esgotar totes les opcions possibles de tornar al seu país amb un empat que els faria somiar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut