Desplaçament a Granada amb Abonament Camp Ple

Desplaçament a Granada amb Abonament Camp Ple

Un soci del FC Barcelona i el seu acompanyant es desplacen amb el primer equip a Granada gràcies al programa de premis adreçat als socis

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 50.886, Josep Lluis Ortiz Castañeda, ha estat un dels darrers guanyadors del premi del desplaçament amb l’expedició oficial del FC Barcelona. Aquest desplaçament es va fer amb motiu del partit entre el Granada i el FC Barcelona al ‘Nuevo los Carmenes’.

Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

El Jordi, com a guanyador, va pensar que la millor persona que el podia acompanyar a Granada, era el seu fill Jordi també soci del Barça. Junts van gaudir d’un fantàstic desplaçament, però van veure com el Barça queia contra el Granada per 1 gol a 0. 

A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat Camp Ple, Josep Lluis Ortiz:

Vam passar un dia meravellós i es va complir el meu somni que tenia des de petit, de poder veure de prop als jugadors i demanar-los un autògraf. El meu fill va aconseguir la signatura en una samarreta del Barça d’Iniesta, de Neymar i d’Alves i també s'ho va passar molt bé. 

A més el viatge en avió amb els jugadors també va ser un luxe el poder acompanyar-los tant al anar com el tornar malgrat que el resultat no va ser positiu. Tot i això, aquesta vivència no l'oblidarem mai.

L’experiència també ens va servir per fer una mica de turisme en una ciutat molt maca com és Granada i que no l’havíem  visitat mai, llàstima que com era Setmana Santa les entrades per veure l’Alhambra ja estaven exhaurides però ho vam visitar per fora i puc dir que és un conjunt arquitectònic digne de veure'l.

Gràcies per tot, i ara a per la Lliga.

Visca el Barça!

Josep Lluis Ortiz Castañeda soci número 50.886

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/abonament-camp-ple::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut