L’Aleví B es proclama campió de Lliga

L’Aleví B es proclama campió de Lliga

El conjunt de Jordi Font ha golejat el Mollet (7-0) amb dianes de Gerard Urbina, Iker Gónzalez (2), Jan Reixach, Albert Garrido, Álex Rico i Joan González Al final del matx, l’equip ha fet una celebració discreta per respectar la memòria de Tito Vilanova

Triomf agredolç i celebració discreta. L’Aleví B s’ha proclamat campió en un dels caps de setmana més tristos per al barcelonisme. A falta de tres jornades per finalitzar el campionat, els blaugranes s’han erigit matemàticament en campions de la competició regular. Els seus registres, envejables: 26 victòries i tan sols una derrota.

Els barcelonistes han golejat el Mollet (7-0) gràcies a l’encert de Gerard Urbina, Iker Gónzalez, per partida doble, Jan Reixach, Albert Garrido, Álex Rico i Joan González.

Una golejada per esdevenir campions

Actuació molt completa del conjunt de Jordi Font, que ha vist com el Mollet els posava resistència als primers compassos. Els nervis, però, no s’han apoderat del bon joc dels barcelonistes i les dianes de Gerard Urbina i Iker González han servit per deixar el matx quasi sentenciat a la fi dels dos primers quarts.

Al tercer període, la millor versió. Els blaugranes han anotat quatre dianes i han posat la directa cap a la victòria definitiva per ser campions. Un nou gol d’Iker Gónzalez, un de Jan Reixach, un d’Albert Garrido i un altre d’Álex Rico han estat definitius. A l’últim quart, Joan González ha tancat el capítol de gols.

Al final del matx, celebració discreta sobre la gespa dels components de l’Aleví B. Els blaugranes, per respecte a la figura de Tito Vilanova, han homenatjat l’extècnic del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut