Las Palmas-Barça B: Duel a la part alta

Las Palmas-Barça B: Duel a la part alta

El Barça B s’enfrontarà a la UD Las Palmas aquest dissabte (22 hores, Esport3, TVC i LaLigaTV.es) a l’estadi de Gran Canària Tots dos equips arriben molt igualats amb 54 punts i amb sensacions molt positives

El Barça B ja es troba a les Canàries per enfrontar-se a la UD Las Palmas aquest dissabte (22 hores, Esport3, TVC i LaLigaTV.es) en el partit de la 36a jornada de la Lliga Adelante. El duel es presenta molt interessant entre dos dels equips més en forma de la categoria. De fet, tots dos conjunts es troben empatats a 54 punts i ocupen posicions de play-off.

El filial blaugrana arriba a aquest partit en un bon moment de forma després d’encadenar vuit partits sense conèixer la derrota, dels quals sis han estat victòries. L'última va ser dissabte passat al Mini davant el Girona (2-1).

La UD Las Palmas, candidat a tot

El Las Palmas es troba en una situació privilegiada a la taula i lluita per poder ser equip de Primera Divisió la temporada vinent. El conjunt de Sergio Lobera es mostra molt fiable a casa, on no perd des del 25 de gener, i d’això ja fa set jornades a l’estadi de Gran Canària.

Els tres punts davant el filial els són fonamentals, ja que en l’últim partit van perdre a Anduva davant el Mirandés (2-1). El conjunt canari compta amb una plantilla molt completa amb jugadors de molta qualitat i experiència. Un clar exemple el trobem en Valerón.

La història és favorable als canaris

El Barça B va aconseguir un meritori empat (3-3) davant la UD las Palmas la temporada passada amb dos gols de Deulofeu i un de Rafinha. A la primera volta, però, els canaris es van emportar els tres punts del Mini (1-2).

En el còmput global entre els dos equips la UD Las Palmas compta amb nou victòries per cinc dels blaugranes i cinc empats. De fet, l'única victòria del filial a les Canàries va ser a la temporada 1983/84 (0-1).

Partit especial per a Sandro

Sandro Ramírez és un dels jugadors més en forma del Barça B (set gols), i aquest dissabte viurà un partit molt especial davant del primer equip del club que el va veure créixer fins que l’any 2008 es va incorporar al futbol formatiu blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut