Escuts i cartell en una jornada històrica

Escuts i cartell en una jornada històrica

Tres penyes van inaugurar el seu escut a l’Estadi, i es va presentar el cartell de la trobada de penyes de Castella i Lleó Va coincidir amb la festa de la democràcia blaugrana, en què els socis van aprovar el Nou Espai Barça

Dissabte va esdevenir una jornada històrica per al barcelonisme. Els socis van decidir el futur del FC Barcelona en una jornada d’exercici democràtic i cívic. A més, hi havia tres penyes que tenien més motius de celebració, ja que van inaugurar el seu emblema a la façana de l’Estadi.

Els primers van ser la Penya Barcelonista Addictes al Barça de Vinaròs. Va ser a la porta 50 on el president de la penya, Jordi Llatser, i Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, van fer els honors.

Acte seguit, era el torn de la Peña Barcelonista Albaladejo. El directiu de la Comissió de Penyes Daniel Casanovas va estar acompanyat del president de la penya, Francisco Olivares, i l’exjugador que dóna el nom a la penya, per destapar l’emblema de la penya alacantina a la porta 51.

Finalment, a la porta 52, va ser la Peña Azulgrana de Villamayor, de la província de Conca. El president de la penya, Manuel Cañizares, va estar acompanyat de Daniel Peinado, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Castella-la Manxa. Jordi Durà va fer córrer la cortina i va destapar l’emblema.

Presentada la trobada de penyes de Castella i Lleó

A més, també en les hores prèvies al partit davant del Betis, es va presentar la Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó, que aquest any arriba a la 14a Edició. El directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, va presidir l’acte. La delegació de les penyes castellanolleoneses va estar liderada per Nicolás Pérez, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó.

La trobada se celebrarà el dia 14 de juny a Alba de Tormes, i la Peña Barcelonista Albense serà l’amfitriona.

Amb el partit davant del Betis es va tancar una jornada històrica, no només pel FC Barcelona, sinó per l’excepcionalitat que representava en el món de l’esport en general.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut