LSK Kvinner – Barça Femení (prèvia): Màxima il·lusió continental

LSK Kvinner – Barça Femení (prèvia): Màxima il·lusió continental

18.30h, BarçaTV, Movistar Vamos i 8TV / streaming fcbarcelona.cat: L’equip busca a Noruega les segones semifinals de la història amb la renda del 3-0 de l’anada

El somni europeu barcelonista fa parada a Noruega. El Femení disputa aquesta tarda la tornada dels quarts quarts de final consecutius de la Lliga de Campions amb la il·lusió de ser a les semifinals per segona vegada a la seva història (reeditant l’èxit del 2017). Per això, haurà de fer bona la renda de 3-0 obtinguda fa una setmana al Miniestadi davant LSK Kvinner.

I és que el Barça ve d’una setmana esplendorosa, que possiblement el va situar en el millor moment de la temporada. En només sis dies: victòria solvent al Wanda el dia del rècord mundial d’espectadors en un partit de futbol femení de clubs (0-2), pas de gegant a l’anada de la Champions League (3-0) i golejada al València (3-0).

La dolçor culer es posa a prova novament davant del campió noruec. A Lillestrom, a banda d’un rival en rodatge i creixement, les de Lluís Cortés s’hi trobaran unes temperatures gèlides i un terreny de joc –com es va comprovar en l’entrenament oficial- en condicions molt irregulars.

El tècnic blaugrana es va emportar les 19 disponibles a Noruega, amb les absències de les lesionades Patri, Van der Gragt i Oshoala i de les convocades per la selecció espanyola sub-19, Candela i Pina. Totes elles, segueixen tenint un somni: ser a les semifinals de la màxima competició continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut