Josep Maria Bartomeu fa una crida a la participació

Josep Maria Bartomeu fa una crida a la participació

“Ens preocupa més la participació que el sí perquè volem que el soci es manifesti”, ha comentat el president blaugrana

Aquest dijous s’ha tancat la campanya informativa de la Proposta del Nou Espai Barça, en què al llarg de gairebé un mes s’han exposat els detalls del projecte als socis del FC Barcelona i s’ha respost a tots els dubtes. El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, n’ha fet balanç i ha destacat que “ha estat una campanya molt ben acollida pels socis”. “Hem donat una imatge de transparència, claredat i hem donat resposta a les preguntes”, ha explicat.Demano al soci que dissabte vagi a votar

El president del Barça ha demanat la participació de la massa social. “Ens preocupa més la participació que el sí perquè volem que el soci es manifesti”. “Demano al soci que dissabte vagi a votar i que voti el que cregui que és més convenient per al Club". En aquest sentit, ha afegit: “Si el soci va a votar donem una imatge exemplar en què les decisions les prenen els socis, els propietaris”. I espera repetir la mateixa participació de les eleccions de 2010, amb 57.088 socis que van exercir el seu dret a vot: “Amb aquella xifra estaríem molt satisfets perquè voldria dir que el soci ha participat”.

Bartomeu també ha descartat que Qatar entri a formar part del cognom de l’Estadi. "Qatar no està darrere de la reforma. No volem que un mateix patrocinador ens pagui tants actius. Preferim diversificar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut