Barça B – CD Numància: Dinàmica positiva i ascendent (3-0)

Barça B – CD Numància: Dinàmica positiva i ascendent (3-0)

Dongou ha desembussat el partit, Sandro ha ampliat l’avantatge i Adama ha sentenciat en una gran segona part del Barça B Amb la victòria d’aquest diumenge el conjunt d’Eusebio encadena sis partits sense conèixer la derrota

Ha costat, però ha valgut la pena. L’esforç del Barça B al segon temps ha tingut premi. Un premi que s’ha multiplicat per tres. Dongou, Sandro i Adama han sentenciat un gran segon temps dels d’Eusebio. Masip, molt atent, ha impedit les intencions sorianes i ha permès que els 3.768 espectadors, juntament amb el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el directiu Sílvio Elías, gaudissin d’una nova victòria.

Forces igualades

Tarda esplèndida en l’aspecte climatològic. Quant a l’àmbit futbolístic, poques ofensives per inaugurar el marcador durant el primer temps. La primera incorporació de Dongou ha servit perquè Sandro acostés el perill a la porteria visitant. El canari, però, ha caigut en fora de joc.

L’atac blaugrana ha fet activar l’ofensiva soriana, que mitjançant Vicente ha construït les accions més perilloses. El mateix Vicente ha estat el protagonista d’una de les accions més clares. El seu xut, però, ha fugit per la línia de porteria.

La confiança visitant ha anat augmentat a mesura que avançaven els minuts d’aquest primer acte i el Numància ha aprofitat per trepitjar amb constància l’àrea de Masip. Vicente ha continuat sent el més incisiu per als sorians. Les seves incorporacions per l’extrem esquerre han estat un maldecap per a la defensa barcelonista.

Al tram final els d’Eusebio han anat recuperant terreny gràcies a les incursions de Sandro i Dongou. Els dos atacants han traçat combinacions en què Grimaldo, Denis i Bedia també han pres protagonisme. La sort davant la porteria, però, no els acompanyava de moment.

Gols blaugrana

Els sorians han retornat a la gespa del Miniestadi amb les intencions molt clares, però el Barça B ha fet una nova mostra de la seva solidesa. Els gols han tingut segell blaugrana. El primer ha arribat després d’una obertura d’Ilie cap al costat dret. Dongou ha esprintat i, davant la sortida del porter, ha col·locat la pilota al pal llarg (1-0, min 56).

El gol ha donat ales a la creació dels d’Eusebio, que, amb una passada magistral de Grimaldo, i també afortunada per un rebot amb un rival, l’ha aprofitat Sandro per superar la sortida de Biel Ribas (2-0, min 68).

El Numància ha tornat a topar amb un Masip incommensurable, Adama ha sentenciat en un un contra un davant Ribas (3-0, min 86) i ha signat el sisè partit sense conèixer la derrota del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut