Novetats en l’àrea social: passaport infantil, cessió d’abonament dels socis sènior i infantils i beneficis per als no abonats

Novetats en l’àrea social: passaport infantil, cessió d’abonament dels socis sènior i infantils i beneficis per als no abonats

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària, ha aprovat un seguit d’accions en l’Àrea Social, que han estat presentades pel vicepresident Jordi Cardoner

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària, ha aprovat un seguit d’accions en l’Àrea Social que han estat presentades en roda de premsa pel vicepresident Jordi Cardoner, que ha comparegut junt amb el vicepresident Manel Arroyo.

De cara a la temporada 2014/15, el FC Barcelona crearà el Passaport Infantil del Soci, un document que permetrà facilitar l’accés gratuït al Camp Nou dels nens socis menors de 8 anys, sense superar mai el límit d’aforament disponible a l’Estadi.

Els socis del FC Barcelona menors de 8 anys podran obtenir el Passaport Infantil del Soci, prèvia sol·licitud a través d’un formulari al web del Club, i tindrà una validesa d’una temporada, com la resta d’abonaments i passis del Club.

Aquest Passaport Infantil anirà vinculat a una aplicació mòbil, i abans de cada partit, de manera ràpida i accessible, l’adult acompanyant del menor podrà activar-lo, i l’aplicació proporcionarà la localitat més pròxima a la de l’adult.

L’aplicació confirmarà la disponibilitat de seients, i deixarà activat l’abonament per entrar directament al Camp Nou per qualsevol de les portes previstes per a les entrades dels nens, sense haver d’imprimir cap localitat.

Les persones que no disposin d’un telèfon amb tecnologia per incorporar aplicacions, podran fer les sol·licituds directament al web del Club.

El 30 de juny del 2014, 20.381 socis del FC Barcelona tindran menys de 8 anys: 5.369 amb residència a la ciutat de Barcelona, 9.555 a la resta de la província de Barcelona, 2.351 a la resta de Catalunya i 3.106 entre la resta de l’Estat i l’estranger.

A través d’aquesta aplicació específica es podrà sol·licitar l’accés al partit desitjat, excepte els partits exclosos: Reial Madrid, Atlètic de Madrid, les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de la Lliga de Campions, i l’anada o tornada de la Supercopa d’Espanya. També es pot declarar algun partit excepcional.

Es mantindran les limitacions de localitats en els partits en horaris familiars (els dissabtes a les 16 o a les 18 hores i els diumenges a les 12 hores, en què el Club seguirà garantint un mínim de 3.000 entrades, que s’assignen per ordre de petició. El Passaport Infantil de Soci sempre tindrà prioritat d’accés, també per a aquests partits.

Per als nens menors de 8 anys que no són socis, es mantindrà el procés de sol·licitud d’entrades actual, mitjançant la pàgina web, des de sis dies abans del partit i fins a 24 hores abans del partit, o bé de forma presencial, a les taquilles des de sis dies abans i fins a l’inici del partit.

La segona novetat té a veure amb els socis majors de 65 anys i amb 40 anys d’antiguitat, els anomenats ‘sèniors’, que tenen el carnet de soci gratuït. Gran part d’aquest col·lectiu compta amb un abonament al Camp Nou i, a partir d’ara, podran cedir-lo vinculat al seu carnet sènior en les mateixes condicions que un carnet de soci adult. També els socis infantils amb abonament al Camp Nou podran cedir el seu abonament en les mateixes condicions que un carnet de soci adult.

La tercera novetat va adreçada als socis sense abonament al Camp Nou. Aquest col·lectiu tindrà una entrada gratuïta en el ‘Partit Solidari’, que és generalment el primer partit de la Copa del Rei que es disputa al Camp Nou, i comptaran amb un 50% de descompte sobre el preu de les localitats en els partits de baixa assistència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut