Set partits per a dos títols

Set partits per a dos títols

El Barça es juga la Lliga i la Copa del Rei en 37 dies en què disputarà els últims compromisos de la temporada Tots els rivals en aquest tram definitiu han d’acabar de confirmar el seu objectiu

La Lliga i la Copa del Rei passen a ser els objectius del Barça fins al final de temporada. Es troba a set partits dels dos títols. Si els guanya, el doblet serà seu. En 37 dies es dicta el desenllaç del curs. Aquest és el calendari que li queda al conjunt blaugrana:

GRANADA – FC BARCELONA . Jornada 33. Dissabte 12 d’abril (20 h)
El Barça s’ha de redimir de l’eliminació de la Lliga de Campions amb un triomf imprescindible a la Lliga al camp d’un Granada tres punts per sobre del descens.

FC BARCELONA – REIAL MADRID. Final Copa del Rei. Dimecres 16 d’abril (21.30 h)
La Copa es decidirà la setmana que ve a Mestalla. Serà un altre Clàssic apassionant. Els blaugranes s’han imposat en els dos precedents d’aquest curs.

FC BARCELONA – ATHLETIC CLUB. Jornada 34. Diumenge 20 d’abril (21 h)
Després de la final, el Barça afrontarà una exigent cita de Lliga amb l’Athletic Club al Camp Nou. Els homes de Valverde estan ferms en la quarta plaça que dóna accés a la Champions.

VILA-REAL – FC BARCELONA. Jornada 35. Dissabte 26 o diumenge 27 d’abril.
El calendari seguirà compromès per als blaugranes. Possiblement el desplaçament més difícil que li queda és aquesta visita al Madrigal, amb el Vila-real amb Europa, pràcticament assegurada.

FC BARCELONA – GETAFE. Jornada 36. Dissabte 3 o diumenge 4 de maig.
No hi ha rival que no es jugui alguna cosa en el tram decisiu. En el cas del Getafe, ara en zona de descens, és molt probable que lluiti per la permanència.

ELX – FC BARCELONA. Jornada 37. Dissabte 10 o diumenge 11 de maig.
En una situació similar es troba l’Elx, encara que en aquests moments té quatre punts de marge sobre les tres últimes places. Serà el retorn al Martínez Valero del Barça.

FC BARCELONA – ATLÈTIC DE MADRID. Jornada 38. Dissabte 17 o diumenge 18 de maig.
L’últim partit de la temporada del Barça serà davant l’Atlètic de Madrid, l’actual líder de la Lliga. Tot sembla indicar que serà un duel a cara o creu al Camp Nou.

Els dos rivals del Barça a la Lliga són els matalassers (un punt per sobre) i el Madrid (dos punts per sota). L’Atlètic disputarà un o dos partits més que els blaugranes, mentre que els merengues en jugaran dos o tres més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut