La Zona Barça a València

La Zona Barça a València

Els seguidors culers que viatgin a la final de Copa disposaran d’una àmplia oferta d’activitats al punt de trobada blaugrana

L’afició barcelonista es farà notar a València el dimecres 16 d’abril. Uns 20.000 seguidors culers seran a la capital del Túria per a la final de Copa del Rei contra el Madrid. En el punt de trobada blaugrana podran gaudir d’un conjunt d’actuacions i activitats, així com seguir la darrera hora de l’actualitat blaugrana amb connexions en directe de Barça TV en una gran pantalla.

Ubicada al Parc dels Tarongers (avinguda Tarongers, 2), ben a prop de l’estadi de Mestalla, aquesta Zona Barça estarà oberta des de les 10 fins a les 19.30 amb una agenda farcida d’activitats. A continuació les desgranem:

Concerts

Hi haurà actuacions musicals en directe durant quasi tota la tarda. Hi participaran quatre grups: The Uppshitters (14 hores), Itaca Band (15.10 hores), Pirat’s Sound Sistema (16.25 hores) i Dr Calypso (17.45 hores).

Tallers i activitats

Enfocats a totes les edats, amb especial atenció per als més joves. Els seguidors blaugrana podran pintar-se la cara de blaugrana al taller de maquillatge, pujar al burro català, fer ‘jumping’,  jugar al futbolí i a futbol en terreny de joc de dimensions reduïdes, entre moltes més activitats, com ara les bitlles catalanes. L’animació anirà a càrrec de Pep Callau i Robert Govern.

Zona de restauració

La Zona Barça disposarà d’un servei de bar durant tot el dia i de zona de descans per recuperar forces i carregar-se d’energia.

Zona 2.0

Els aficionats barcelonistes també es trobaran una zona 2.0 per compartir la seva experiència a la final de la Copa del Rei amb activitats a les xarxes socials, com ara una porra i videojocs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut