Atlético Féminas – FC Barcelona: Tricampiones (0-3)

Les noies de Xavi Llorens superen el conjunt madrileny amb dos gols de Soni i un de Jenni És la tercera Lliga consecutiva per al conjunt blaugrana, que no ha perdut cap partit de la competició domèstica

L’equip femení del FC Barcelona s’ha tornat a coronar campió de Lliga després de guanyar aquest matí al camp de l’Atlético Féminas quan encara falten tres jornades perquè finalitzi el campionat. Les de Xavi Llorens, que durant tota la temporada s’han mostrat intractables, han tornat a imposar la seva solidesa a la Ciudad Deportiva de Majadahonda i pràcticament no han donat opcions al seu rival. Dos gols de Soni i un de Jenni han servit perquè el Barça es proclamés guanyador de la Lliga.

Posen la directa

El Barça de Llorens ha sortit al camp ben concentrat i amb les idees clares: resoldre ràpid el partit. Quan només havien transcorregut 20 segons ha arribat la primera ocasió de les blaugranes de les botes de Marta Corredera. Alexia, al minut 7, i de nou Corredera, ara al 8, han creat més oportunitats de perill per obrir el marcador. El Barça atacava i atacava, mentre que l’Atlético s’ha mostrat poc incisiu ofensivament en aquests primers instants de partit.

El primer gol de les blaugranes ha arribat al minut 16, quan Sònia Bermúdez no ha perdonat davant la portera matalassera. La davantera ha guanyat en velocitat les defenses rivals i el seu xut ha acabat entrant dins la porteria després que l’intentés rebutjar Lola Gallardo. Corredera ha pogut fer el segon, al 23, però Lola li ha encertat les intencions i ha enviat la pilota a córner. El Barça ha ampliat l’avantatge en el marcador al 32 gràcies a un penal per unes mans de Bea Beltrán. La golejadora Soni ha convertit la pena màxima de forma magistral a l’estil Panenka. Una obra d’art que acostava una mica més el Barça al títol de Lliga.

Gol de Jenni i compte enrere

Amb el 0 a 2 al marcador l’equip femení del Barça ha buscat a l’inici del segon temps un gol més perquè els donés la tranquil·litat necessària per afrontar els últims 45 minuts amb més comoditat. D’aquesta manera, al 49 una assistència perfecta de Soni al centre de l’àrea l’ha aprofitat Jenni Hermoso per fer pujar el tercer per a les blaugranes.

Per uns instants el Barça ha abaixat el ritme i l’Atlético Féminas ha buscat el gol sense fortuna. Però de nou les de Xavi Llorens s’han activat i en els últims 15 minuts Alexia, Karol i Willy han disposat de boníssimes ocasions per augmentar el resultat.

Amb el xiulet final de l’àrbitre s’ha desfermat l’alegria damunt la gespa de Majadahonda amb la celebració de la tercera Lliga consecutiva del FC Barcelona.