20.000 aficionats blaugrana acompanyen l’equip a la final de Copa del Rei

20.000 aficionats blaugrana acompanyen l’equip a la final de Copa del Rei

Des de tres quarts de sis de la matinada els aficionats han començat a viatjar a València per assistir a la final de Copa 1.500 viatjaran amb els busos i els trens organitzats des del Club, mentre que altres han preferit el transport particular

El FC Barcelona no estarà sol a València a la final de la Copa del Rei. Uns 20.000 culers seran a les graderies de Mestalla animant l’equip. Des de tres quarts de sis de la matinada els busos i trens organitzats pel Club han començat a sortir. En total, 1.500 culers han triat aquesta opció.

Setze autobusos i set trens

Un total de 16 autobusos han sortit ben d’hora. Alguns ho han fet des del Camp Nou amb 676 persones que han escollit aquest transport i que han marxat a les 8 del matí. La resta han viatjat des de Girona sortint a les 5.45 i també en un bus que ha sortit de Vilanova i Tarragona a les 7.30.

Els trens han començat a sortir des de l’Estació de Sants a les 8 del matí. Els prop de 800 aficionats viatgen repartits en sis trens regulars i un xàrter en els horaris següents: 8 hores, 10 hores, 10.30 hores, 11 hores, 12 hores i 14.30 hores.

Zona Barça a València

D’altra banda, un cop arribats a València, els aficionats poden acostar-se a la Zona Barça, ubicada al Parc dels Tarongers (Avinguda Tarongers, 2), ben a prop de l’estadi de Mestalla. Allà hi trobaran concerts, tallers i activitats, una zona de restauració i també una zona 2.0 amb activitats a les xarxes socials, com ara una porra i videojocs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut