Guardiola: “La tristesa que sento m'acompanyarà tota la vida”

Guardiola: “La tristesa que sento m'acompanyarà tota la vida”

L’extècnic del Barça i actual entrenador del Bayern de Munic ha expressat les seves paraules de condol per la mort de Tito Vilanova

Després de la victòria del Bayern de Munic contra el Werder Bremen (5-2), Pep Guardiola ha comparegut en roda de premsa i ha expressat les seves paraules record per a Tito Vilanova i el seu cercle més proper: “Vull expressar el meu condol i el de la meva família al seu pare, Joaquim, a la seva mare, la Maria Rosa, a la Montse, la seva dona, i als seus fills, la Carlota i l'Adrià”.

Guardiola, que va comptar amb Vilanova com a ajudant seu durant els cinc anys que va estar a la banqueta del Barça (un al filial i quatre al primer equip), ha recordat tots els moments que va passar amb Tito Vilanova des que els dos es van conèixer a la Masia:  “Érem molt joves, ens volíem menjar el món i ens el vam menjar. La tristesa que sento m'acompanyarà tota la vida, per sempre més”.

El Bayern plora la mort de Vilanova

Molts clubs i personalitats del món de l’esport han expressat el dolor per la mort de l’exentrenador del Barça. Un dels clubs ha estat el Bayern de Munic, que a la seva pàgina web ha penjat un comunicat firmat pel seu director general, Karl-Heinz Rummenigge, en alemany i traduït també al català: "El Bayern de Munic ha rebut la notícia de la mort de Tito Vilanova amb consternació i una profunda tristesa. Vam tenir l'oportunitat de conèixer l'extècnic del FC Barcelona durant la visita que va fer amb el seu equip la passada temporada a Munic, i el vam conèixer i apreciar com un gran entrenador i una meravellosa persona. Tito Vilanova va estar especialment unit a Pep Guardiola i seu cos tècnic”.

Els jugadors de l'equip bavarès han disputat el partit amb un crespó negre, i abans del xut inicial s’ha fet un minut de silenci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut