DIRECTE – Cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova

DIRECTE – Cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova

Des de la Catedral de Barcelona, cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova, que va morir el 25 d'abril de 2014, a l'edat de 45 anys. Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, és l'encarregat d'oficiar la missa

La cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova té lloc avui a les 20 hores, a la Catedral de Barcelona, i és oficiada pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach.

  • L’aforament de la basílica ha estat ampliat per donar cabuda a 1.500 persones assegudes.
  • Assisteixen l’esposa i els fills de Tito Vilanova, els seus pares i el seu germà, així com la resta de la seva família.
  • Està prevista la presència de David Font, alcalde de Bellcaire d’Empordà, localitat on va néixer Tito Vilanova, així com una representació dels veïns de la localitat.
  • Està prevista la presència, entre altres autoritats, del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. També del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, del president de la LFP, Javier Tebas, i del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, entre d’altres.
  • Assisteix la Junta Directiva del Club i els expresidents Agustí Montal, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta i Sandro Rosell. El president Raimon Carrasco ha excusat la seva assistència per raons de salut.
  • Confirmada la presència de la plantilla del primer equip de futbol, així com dels capitans i seccions de tots els equips de futbol i de les seccions professionals del Club, i la plantilla del Juvenil B, en què milita Adrià Vilanova.
  • També assisteixen exjugadors com Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Migueli, Ferran Olivella, Josep Moratalla, Tente Sánchez, Toño de la Cruz, Josep Palau o Josep Franch, entre d’altres.
  • Han confirmat la seva presència representacions de clubs de la Lliga com el RCD Espanyol, amb una delegació encapçalada pel seu president, Joan Collet; el Reial Madrid, amb Fernando Fernández Tapias i Emilio Butragueño; el RCD Mallorca, amb Llorenç Serra Ferrer; l’Athletic Club, amb José Ángel Iríbar; el València CF, amb el seu president, Amadeo Salvo, i Juan Sol; el Real Betis, amb Fernando Casas i Julio Jiménez; el Sevilla CF, amb el seu president, José Castro Carmona. També ha confirmat la seva presència una representació del Lleida Esportiu, amb Borja Plana i Òscar Samarria; i el president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa.
  • I clubs d’altres lligues, com el Manchester City, amb Txiki Begiristain; el Benfica, amb Joao Gabriel i Nuno Gomes; i la Fiorentina, amb Eduardo Macia.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut