FC Barcelona - Juanfersa Grupo Fegar: A punt per a la Copa (38-25)

El campió de Lliga, sense Sterbik, Rutenka, Karabatic i Tomás, resol amb comoditat l’última cita abans de les semifinals de la Copa del Rei de dissabte

Una més per al Barça d’handbol. I ja en van 27 a la Lliga. L’equip de Xavi Pascual s’ha imposat aquest dimarts a la nit al Juanfersa Grupo Fegar de Gijón en una cita que ha servit d’impàs entre la brillant remuntada europea contra el Rhein-Neckar Löwen i les semifinals de la Copa del Rei contra el Naturhouse la Rioja de dissabte vinent. Noddesbo i Saric han estat alguns dels millors dels locals, que han segellat un nou triomf sense Sterbik, Rutenka, Karabatic i Tomàs, que han tingut descans en ser descartats per Pascual.

Primer avantatge gràcies a Noddesbo i Saric

El partit ha començat bé per al Barça. La consistència defensiva dels culers i la velocitat en atac han permès assolir el primer avantatge al matx: 8-3. Els de Pascual han fet mal amb el joc al pivot, Noddesbo, autor de sis gols en el tram inicial. L’altre protagonista ha estat el porter Saric, que ha completat un total de 9 aturades en el primer temps.

La mobilitat en atac dels asturians ha retallat distàncies en el marcador (13-11 en el minut 21), però dos gols marca de la casa de Lazarov, amb llançaments exteriors, han tornat a distanciar els blaugranes (16-11). El Barça, insaciable, ha continuat treballant fins al 19-12 amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

Sense patiments

L’equip culer ha seguit entonat a la represa. Tres gols de Balaguer –juntament amb Figueras i Kasal, els jugadors del B citats- han posat el 22-13 al minut 33. La constant activitat defensiva dels blaugranes ha permès anar adquirint més i més avantatge, fins a assolir el 28-16 al minut 38, moment en què el tècnic visitant Alberto Suárez ha demanat un temps mort per aturar l’allau de joc culer.

Aquests instants sense partit han servit als asturians per anar mantenint les distàncies en un tram final de partit en què també ha destacat el porter Robin. El Barça està preparat per a la semifinal de Copa de dissabte.