El Museu ja té la segona UEFA Futsal Cup del futbol sala

El Museu ja té la segona UEFA Futsal Cup del futbol sala

Javier Bordas, Marc Carmona i Jordi Torras han entregat la segona UEFA Futsal Cup de la secció al Museu L’equip té ganes de tornar al Museu amb més trofeus

Aquest migdia, el trofeu de la UEFA Futsal Cup que el Barça Alusport va guanyar dissabte passat a Bakú (l’Azerbaidjan) ha quedat exposat al Museu Josep Lluís Núñez després que Javier Bordas, directiu responsable de la secció culer, Marc Carmona i Jordi Torras, entrenador i capità, respectivament, de l’equip, en fessin entrega. A més, tots tres també han volgut lliurar una pilota signada per tot l’equip perquè quedi exposada al costat de la segona UEFA Futsal Cup de la secció. A més, Torras també ha entregat una samarreta de la final signada perquè quedi exposada juntament amb la copa i la pilota.

Promesa complerta

Quan al mes de setembre van portar la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya ja van dir que els agradaria portar més trofeus al Museu, i així ha estat. La Final a Quatre va ser molt dura, com ho demostra el fet que les semifinals es van haver de decidir a la tanda dels penals, i la final, a la pròrroga. Malgrat totes les dificultats, el Barça Alusport va aconseguir el títol i en va sumar dos de la màxima competició europea de clubs de futbol sala. “La copa ha crescut al mateix temps que ho ha fet la secció”, ha comentat Jordi Torras en comparar la mida de les dues copes de la UEFA Futsal Cup.

Pròxims reptes

Però la competició no para per al Barça Alusport. Aquest dissabte els homes de Marc Carmona jugaran la final de la Copa del Rei a Bilbao contra ElPozo Múrcia i podrien sumar el seu quart triomf en quatre edicions. Els blaugranes són els únics que han guanyat aquesta competició des que es va crear ara fa quatre temporades. La setmana següent l’equip iniciarà el repte de tornar a revalidar la Lliga davant del Montesinos Jumilla. Encara queden dos títols en joc i tot l’equip vol tornar a fer més visites al Museu i portar-hi els trofeus que certifiquin que continuen sent els dominadors del futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut