Sabadell-Barça B: El filial busca sumar al millor camp de Segona

Sabadell-Barça B: El filial busca sumar al millor camp de Segona

Els arlequinats, que estan a 2 punts del play-off, han sumat 39 dels 51 punts que tenen a la Nova Creu Alta El filial vol recuperar-se de la derrota contra el Còrdova de l’última jornada al Mini amb el seu sisè desplaçament invicte

El filial blaugrana juga aquest dissabte (20 hores, Esport 3 i LaLigaTV.es) davant del Sabadell la 38a jornada de la Lliga Adelante en el duel català de la jornada, que ha de servir als d’Eusebio Sacristán per continuar la bona ratxa a domicili després de la derrota a casa contra el Còrdova. Per contra, el Sabadell buscarà seguir sumant a casa després de les cinc victòries consecutives i els sis partits sense perdre a la Nova Creu Alta.

Volen que continuï la ratxa a domicili

El filial blaugrana buscarà tornar a sumar de tres en tres després de cedir en l’última jornada davant del Còrdova al Miniestadi per la mínima (0-1). De totes maneres, els nois d’Eusebio encara estan en la tercera posició de la taula, a 5 punts de la segona plaça i a 7 del líder, el Deportivo. A domicili, els blaugranes fa cinc partits que no perden, i han aconseguit tres victòries i dos empats. Els dos últims desplaçaments, a Jaén i Las Palmas, es van saldar amb victòries blaugrana (0-2 i 0-3). De fet, en els últims sis enfrontaments a domicili l’equip ha deixat la porteria a zero. I és que des del mes de febrer que no perd lluny del Miniestadi.

Sabadell, el millor equip a casa de la Lliga Adelante

Pel que fa als sabadellencs, ara mateix ocupen la desena plaça a la Lliga Adelante amb 51 punts, 6 menys que els blaugranes i a 2 del play-off. Els arlequinats són el millor equip de la Lliga a casa, amb 39 punts dels 51 que té a la classificació. Dels 18 partits jugats a la Nova Creu Alta, els de Miquel Olmo han aconseguit 12 victòries, tres empats i només tres derrotes. La ratxa actual puja fins a les cinc victòries consecutives (Girona, Còrdova, Lugo, Sporting i Hèrcules) i sis partits sense perdre, des del mes de febrer (0-4 davant l’Alabès).

L’última victòria a Sabadell, la temporada 2009/10

El duel entre el Barça B i el Sabadell és el partit més repetit de la història del filial, ja que aquesta serà la 40a vegada que s’enfrontaran entre ells, amb un balanç favorable als blaugranes. De fet, en el partit de la primera volta, el conjunt d’Eusebio es va imposar (2-0) amb gols de Sanabria i Patric, l’estrena oficial com a golejador del lateral de Mula. En la visita a la Nova Creu Alta de la temporada passada, els blaugranes van cedir per la mínima (3-2) amb gols de Rafinha, Lobato i en pròpia porta de Luis Alberto. Finalment, l’última victòria del filial a Sabadell va ser la temporada 2009/10 a Segona B (2-3) amb doblet de Nolito i un gol de Jonathan Soriano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut