‘Juanín’ García: “Han estat els nou millors anys de la meva vida”

‘Juanín’ García: “Han estat els nou millors anys de la meva vida”

L’extrem blaugrana, en roda de premsa, ha explicat que dissabte serà el seu darrer partit com a blaugrana al Palau Blaugrana

Envoltat dels seus companys, amb Xavi Pascual i Eduard Coll al seu costat i la seva dona, Katia, entre les persones presents a la sala, ‘Juanín’ García ha explicat, visiblement emocionat, que dissabte s’acomiadarà del públic del Palau.

Agraïment profund

“Dissabte serà el meu darrer partit al Palau Blaugrana amb el Barça. Han estat els nou millors anys de la meva vida. Estic eternament agraït al Barça per haver-me fitxat i per viure aquest somni”, ha explicat el de Lleó.

“Mai m’havia imaginat haver pogut vestir aquesta samarreta i espero haver estat a l’altura de l’escut que he portat tot aquest temps”, expressava ‘Juanín’ García.

“Vull agrair la confiança que he tingut per tots els tècnics, dels companys, a Katia, la meva dona, que ha estat sempre al meu costat, i espero poder acomiadar-me dissabte a la pista”, ha volgut manifestar l’extrem, que ha assolit 27 títols amb el FC Barcelona.

Respecte al seu futur un cop finalitzi l’actual temporada, Juanín declarava: “Vull pensar a finalitzar aquesta temporada. Vull acabar bé per aixecar el darrer títol que ens resta, que és la Champions”.

Un exemple

“Ets un exemple com a persona i com a jugador d’handbol. El Club t’està eternament agraït, a tu i la teva família, per tot el que ens has ensenyat”, ha dit el directiu responsable de la secció d’handbol, Eduard Coll, sobre el lleonès.

“Has estat una referència des de la humilitat i el treball. Et trobarem a faltar i et desitgem el millor”, ha conclòs Eduard Coll.

Molt més que un jugador

Xavi Pascual, tècnic del Barça d’handbol, ha explicat: “Juanín ens ha aportat molt més del que es veu durant els 60 minuts de joc. Sempre ha ajudat els seus companys.

“Els nous jugadors, els nois de la base…, sempre tenien Juanín al costat. Implicat i competidor al màxim, és un dels responsables del canvi de mentalitat del nostre equip durant aquests darrers anys”, comentava Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut