Foto de família dels residents de la Masia de la temporada 2013/14

Foto de família dels residents de la Masia de la temporada 2013/14

Els joves que aquest curs han residit a la Masia s’han fet aquest dimecres la tradicional fotografia davant l’entrada de l’edifici emblemàtic Centre de Formació Oriol Tort

La Masia ha estat una temporada més l’escenari de la fotografia conjunta amb tots els jugadors del futbol formatiu i l’esport base del FC Barcelona que aquest any n’han estat residents. Tots ells s’han fet la instantània davant de la Masia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer aquesta orla que ja s’ha convertit en un acte simbòlic de cada temporada. I és que cada curs els residents que en formen part s’immortalitzen davant de l’edifici que durant aquell any ha estat casa seva.

79 residents

Enguany han estat 79 els residents de la Masia -56 de futbol, 13 de bàsquet, 3 d’hoquei patins, 4 d’handbol i 3 de futbol sala-. Bona part d’aquests joves esportistes provenen de Catalunya (24), seguit d’Andalusia (10), la Comunitat Valenciana (9) i Camerun (8). Però n’hi ha de molts més indrets com ara Andorra, Alemanya, Astúries, Corea, Equador, França, Galícia, Holanda, les Balears, les Canàries, Madrid, el Marroc, Navarra, el Senegal i Suècia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut