FC Barcelona B - R. Múrcia: Demostració d’aptituds (4-0)

FC Barcelona B - R. Múrcia: Demostració d’aptituds (4-0)

Les dianes de Munir, Dongou i Bedia, de penal, han sentenciat el matx en el primer temps A la represa, Adama ha tancat la golejada amb un potent xut des de l’interior de l’àrea

Catorze minuts han estat suficients -del 12 al 26- per sentenciar el matx davant el Múrcia. Els visitants, que havien començat manant sobre el verd del Mini, han sucumbit davant l’efectivitat de l’ofensiva blaugrana. Munir, Dongou i Bedia, de penal, han perforat la xarxa visitant. A la represa, una nova demostració del potencial d’Adama, que ha etzibat un míssil des de l’interior de l’àrea per tancar la golejada.

Reacció total 

Molt més endollat ha aparegut el conjunt murcià sobre la gespa del Miniestadi a l’inici. Els visitants, amb la necessitat de sumar tres punts per mantenir-se en posicions de play-off, han atacat la porteria de Masip amb bones connexions per les bandes. Amb pilotes a l'olla han creat perill, i en una d'aquestes Kike García ha marcat el primer gol del partit. L'arbitre, però, l'ha anul·lat per posició antireglamentària. Una nova ocasió ha nascut dels peus de Malonga que Masip ha resolt amb encert.

A partir d'aquí, reacció total. La primera ocasió de totes ha tingut Dongou com a protagonista. Denis Suárez ha habilitat per al camerunès, que no ha pogut superar Casto. Munir, però, no ha perdonat en la següent. El davanter ha punxat una passada de Denis i ha clavat una vaselina impecable (1-0, min 12). Sense temps per a la reacció murciana, Dongou ha ampliat l'avantatge caçant una pilota a la petita (2-0, min 15). La cirereta al pastís l'ha posat Bedia, transformant un penal provocat per Dongou (3-0, min 26).

Les tres dianes han atribuït un domini pràcticament absolut al conjunt d'Eusebio, que ha seguit assetjant la porteria visitant.

Segon acte plàcid

Amb la feina feta, la tornada al rectangle de joc ha estat molt més plàcida per al conjunt barcelonista. El Múrcia ha pres el control de la possessió, tot i que no ha inquietat la porteria blaugrana. Kike García ha tornat a posar a prova Masip, però el porter blaugrana ha respost amb una gran estirada.

La conducció de l’esfèrica i el domini del partit s’ha anat alternant a mesura que avançaven els minuts. Els d’Eusebio ho han aprofitat per sentenciar el matx amb una diana d’Adama. L’extrem ha retallat dins l’àrea i ha etzibat un xut imparable per a Casto (4-0, min 63).

Amb la quarta diana la intensitat del matx s’ha anat apagant. El triomf contra el Múrcia ha servit per trencar les dues derrotes en les últimes dues jornades. Amb aquests tres punts els d’Eusebio en sumen 60 i, a falta de tres jornades, se situen en la tercera posició de la taula classificatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut