Rafinha i Deulofeu tornen al FC Barcelona

Rafinha i Deulofeu tornen al FC Barcelona

Els dos jugadors militaran al primer equip del FC Barcelona després d’haver estat un any cedits Deulofeu, a l’Everton, i Rafinha, al Celta de Vigo, han tingut protagonisme en els seus equips i cadascun ha marcat quatre dianes

Els joves futbolistes Gerard Deulofeu i Rafinha Alcantára tornen al FC Barcelona. Després d’haver estat un any cedits a l’Everton i al Celta de Vigo, respectivament, ambdós futbolistes s’incorporaran la propera temporada a la disciplina del primer equip.

L’extrem de Riudarenes i el migcampista d’origen brasiler han estat formats a la Masia i aquesta temporada han complert els seus objectius amb els equips en què estaven cedits.

Cedits una temporada

Gerard Deulofeu ha finalitzat la temporada amb l’Everton després de jugar 29 partits, onze com a titular, i fer quatre gols. El seu equip ha quedat en cinquena posició de la Premier League i l’extrem ha obtingut un protagonisme creixent sota les ordres de Robert Martínez. El futbolista, de 20 anys, va patir una lesió l’hivern passat al bíceps femoral de la cama dreta i va fer el tractament a Barcelona.

Rafinha, per la seva banda, ha disputat la temporada a Primera Divisió, amb el Celta de Vigo. Sota les ordres de Luis Enrique, el jove de 19 anys ha jugat 32 partits, 27 com a titular, i ha sumat quatre gols en 2.435 minuts. El seu equip ha quedat en novena posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut