El President de Creu Roja a la Llotja

El President de Creu Roja a la Llotja

El passat diumenge el President de Creu Roja Sr. Josep Marquès va assistir a la Llotja Presidencial del Camp Nou amb motiu de l’aliança entre el FC Barcelona i la Creu Roja per l’alimentació infantil

Coincidint amb l’últim partit de Lliga al Camp Nou es va fer una crida solidària per recaptar fons que ajudin els infants en situació de vulnerabilitat.

L’objectiu de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil és recaptar fons per aconseguir fins a 100.000 ajuts i distribuir-los entre els infants en situació de risc. Aquesta acció pretén recaptar 1 milió d’euros per poder distribuir aquests ajuts alimentaris infantils a través de diversos projectes de la Creu Roja. La manera més directa de poder col·laborar és enviant un SMS amb el text ACTUEMJA al 28092. La donació íntegra d’1,20 euros anirà a benefici d’aquesta gran campanya. També es pot fer una contribució a través de la pàgina web www.ellsnopodenesperar.org.

A la Llotja Presidencial hi va tenir lloc una trobada institucional entre els presidents de les dues entitats, Josep Maria Bartomeu i Josep Marquès, president de la Creu Roja a Catalunya, així com la presència del vicepresident Jordi Cardoner i de la directiva Pilar Guinovart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut